Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lokman Hekim Van Hastanesinde "Fizyoterapistler Günü" kutlandı

Sağlık 09.09.2025 - 10:57, Güncelleme: 09.09.2025 - 10:57 1505 kez okundu.
 

Lokman Hekim Van Hastanesinde "Fizyoterapistler Günü" kutlandı

Lokman Hekim Van Hastanesinde, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi
Lokman Hekim Van Hastanesinde, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Van’ın önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan hastanede gerçekleştirilen programa, Hastane Genel Müdürü Fatih Doğan, Başhekim Yardımcısı Faruk Şaylığ ve sağlık çalışanları katıldı. Etkinlikte fizyoterapistlerin sağlık hizmetlerindeki rolüne dikkat çekildi. Genel Müdür Doğan ve Başhekim Yardımcısı Şaylığ, günün anısına fizyoterapistlerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Katılımcılar, Dünya Fizyoterapistler Günü’nü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Hastanede görev yapan fizyoterapistler ise bu özel günlerinde düzenlenen etkinliğin kendileri için anlamlı olduğunu belirterek, programa katılan yönetime teşekkür etti.
Lokman Hekim Van Hastanesinde, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi

Lokman Hekim Van Hastanesinde, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Van’ın önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan hastanede gerçekleştirilen programa, Hastane Genel Müdürü Fatih Doğan, Başhekim Yardımcısı Faruk Şaylığ ve sağlık çalışanları katıldı. Etkinlikte fizyoterapistlerin sağlık hizmetlerindeki rolüne dikkat çekildi.
Genel Müdür Doğan ve Başhekim Yardımcısı Şaylığ, günün anısına fizyoterapistlerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Katılımcılar, Dünya Fizyoterapistler Günü’nü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı.
Hastanede görev yapan fizyoterapistler ise bu özel günlerinde düzenlenen etkinliğin kendileri için anlamlı olduğunu belirterek, programa katılan yönetime teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.