Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Büyükşehir Belediyesi doğal yaşam alanına 20 bin ağaç dikti

Yaşam 18.07.2025 - 15:29, Güncelleme: 18.07.2025 - 15:29 616 kez okundu.
 

Van Büyükşehir Belediyesi doğal yaşam alanına 20 bin ağaç dikti

Van Büyükşehir Belediyesi, Kurubaş mevkiinde sokak hayvanları için kurulan 256 bin metrekarelik doğal yaşam alanında ağaçlandırma çalışması yaptı
Van Büyükşehir Belediyesi, Kurubaş mevkiinde sokak hayvanları için kurulan 256 bin metrekarelik doğal yaşam alanında ağaçlandırma çalışması yaptı. Yapılan çalışmayla alana 2 bin adet sedir, sarıçam ve karaçam ağaçları dikildi. Van Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Sokak hayvanlarının yaşam alanlarının korunması ve ekosistemin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla doğal yaşam alanına ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yaptı. Veteriner İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan 256 bin metrekarelik alana ekiplerce 2 bin adet sedir, sarıçam ve karaçam ağaçları dikildi. Gerçekleştirilen çalışma ile orman varlığının artırılması, bölgede yaşanabilecek erozyon risklerinin azaltılması hedefleniyor. Yetkililer ayrıca, proje kapsamında kalan alanların da Eylül ve Ekim aylarında Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılacağını belirtti.
Van Büyükşehir Belediyesi, Kurubaş mevkiinde sokak hayvanları için kurulan 256 bin metrekarelik doğal yaşam alanında ağaçlandırma çalışması yaptı

Van Büyükşehir Belediyesi, Kurubaş mevkiinde sokak hayvanları için kurulan 256 bin metrekarelik doğal yaşam alanında ağaçlandırma çalışması yaptı. Yapılan çalışmayla alana 2 bin adet sedir, sarıçam ve karaçam ağaçları dikildi.
Van Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Sokak hayvanlarının yaşam alanlarının korunması ve ekosistemin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla doğal yaşam alanına ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yaptı. Veteriner İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan 256 bin metrekarelik alana ekiplerce 2 bin adet sedir, sarıçam ve karaçam ağaçları dikildi. Gerçekleştirilen çalışma ile orman varlığının artırılması, bölgede yaşanabilecek erozyon risklerinin azaltılması hedefleniyor. Yetkililer ayrıca, proje kapsamında kalan alanların da Eylül ve Ekim aylarında Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılacağını belirtti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.