Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VEDAŞ, bayram hazırlığını tamamladı

Gündem 25.05.2026 - 17:21, Güncelleme: 25.05.2026 - 17:21 310 kez okundu.
 

VEDAŞ, bayram hazırlığını tamamladı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde Kurban Bayramı boyunca enerji arzında aksama yaşanmaması için tüm hazırlıklarını tamamladı
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde Kurban Bayramı boyunca enerji arzında aksama yaşanmaması için tüm hazırlıklarını tamamladı. Açıklamalarda bulunan VEDAŞ Genel Müdürü Salim Mantarcı, tüketicilerin bayramı sorunsuz geçirebilmesi için gerekli tüm planlamaların yapıldığını belirterek, enerji arzının kesintisiz şekilde sürdürülebilmesi amacıyla bayram boyunca da sahada olacaklarını ifade etti. Mantarcı, "Bayram süresince vatandaşlarımızın enerjiye kesintisiz erişimini sağlamak için ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz. Şebekemizi dijital ortamda yönettiğimiz merkezlerde görev yapan çalışanlarımız, muhtemel arızalara müdahale edecek saha ekiplerimiz ve tüketici taleplerini karşılayan çağrı merkezi müşteri temsilcilerimiz, bayram boyunca 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verecek. Ayrıca, şebekemizi güçlendiren çalışmalarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz planlı elektrik kesintilerine de bu süre içerisinde ara vereceğiz. Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde Kurban Bayramı boyunca enerji arzında aksama yaşanmaması için tüm hazırlıklarını tamamladı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde Kurban Bayramı boyunca enerji arzında aksama yaşanmaması için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Açıklamalarda bulunan VEDAŞ Genel Müdürü Salim Mantarcı, tüketicilerin bayramı sorunsuz geçirebilmesi için gerekli tüm planlamaların yapıldığını belirterek, enerji arzının kesintisiz şekilde sürdürülebilmesi amacıyla bayram boyunca da sahada olacaklarını ifade etti. Mantarcı, "Bayram süresince vatandaşlarımızın enerjiye kesintisiz erişimini sağlamak için ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz. Şebekemizi dijital ortamda yönettiğimiz merkezlerde görev yapan çalışanlarımız, muhtemel arızalara müdahale edecek saha ekiplerimiz ve tüketici taleplerini karşılayan çağrı merkezi müşteri temsilcilerimiz, bayram boyunca 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verecek. Ayrıca, şebekemizi güçlendiren çalışmalarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz planlı elektrik kesintilerine de bu süre içerisinde ara vereceğiz. Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.