Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hayallerindeki arabayı atık malzemelerden tasarladı

Gündem 26.09.2023 - 18:30, Güncelleme: 26.09.2023 - 18:30 1593+ kez okundu.
 

Hayallerindeki arabayı atık malzemelerden tasarladı

Atık malzemelerden araba tasarladı
Muş’ta yaşayan Maden Arama Teknikeri Engin Akalın, oğlunu parkta rahat gezdirmek için geliştirdiği bebek arabası ilgi odağı oldu. Muş’ta bir baba geliştirdiği sistem sayesinde oğlu ile birlikte parkta rahatlıkla geziyor. Atık malzemelerden yaptığı iki tekerlekli bebek arabasını demir çubuk ile bisikletin arkasına bağlayarak parkları gezdiriyor. Baba bisiklet sürerken oğlu ise bebek arabasının koltuğunda keyif sürüyor. Atık malzemelerden yaptığı düzenek ile oğlu ile parklarda gezen baba Engin Akalın, istediği zaman aparatı sökebileceğini belirterek, “Boş zamanlarımda sürekli bisikletim ile geziyorum. Oğlumda sürekli benle geliyordu. Düşündüm böyle bir sistem tasarladım. Hurdacıdan aldığım malzemeler ile böyle bir sistem geliştirdim. Oğlum sürekli benimle parka geliyordu. Bisikletin üstünde olmuyordu. Yaptığım bu sistem sök tak sistemi ile yaptım. Tek başıma gezmeye çıktığımda aparatı sökebilirim. Çocuk ile çıktığımda tekrar aparatı takıp çıkıyoruz. Bu aparatı üç adet beşik ile yaptım. Anne kucağı, yürüteç ve beşikten yaptım. İlerleyen zamanlarda üstünü kapatarak koruma tekerlerini atacağım. Vatandaşların ilgisini çok çekiyor. İnsanlar soruyor nerden aldığımı ben de kendim geliştirdiğimi söylüyorum. İlerleyen zamanlarda bunu daha geliştireceğim” dedi.
Atık malzemelerden araba tasarladı

Muş’ta yaşayan Maden Arama Teknikeri Engin Akalın, oğlunu parkta rahat gezdirmek için geliştirdiği bebek arabası ilgi odağı oldu.
Muş’ta bir baba geliştirdiği sistem sayesinde oğlu ile birlikte parkta rahatlıkla geziyor. Atık malzemelerden yaptığı iki tekerlekli bebek arabasını demir çubuk ile bisikletin arkasına bağlayarak parkları gezdiriyor. Baba bisiklet sürerken oğlu ise bebek arabasının koltuğunda keyif sürüyor.
Atık malzemelerden yaptığı düzenek ile oğlu ile parklarda gezen baba Engin Akalın, istediği zaman aparatı sökebileceğini belirterek, “Boş zamanlarımda sürekli bisikletim ile geziyorum. Oğlumda sürekli benle geliyordu. Düşündüm böyle bir sistem tasarladım. Hurdacıdan aldığım malzemeler ile böyle bir sistem geliştirdim. Oğlum sürekli benimle parka geliyordu. Bisikletin üstünde olmuyordu. Yaptığım bu sistem sök tak sistemi ile yaptım. Tek başıma gezmeye çıktığımda aparatı sökebilirim. Çocuk ile çıktığımda tekrar aparatı takıp çıkıyoruz. Bu aparatı üç adet beşik ile yaptım. Anne kucağı, yürüteç ve beşikten yaptım. İlerleyen zamanlarda üstünü kapatarak koruma tekerlerini atacağım. Vatandaşların ilgisini çok çekiyor. İnsanlar soruyor nerden aldığımı ben de kendim geliştirdiğimi söylüyorum. İlerleyen zamanlarda bunu daha geliştireceğim” dedi.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.