Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Iğdır'ın sararan kayısı bahçelerinde tablo gibi sonbahar görüntüleri

Asayiş 25.11.2022 - 09:21, Güncelleme: 25.11.2022 - 09:21 2643+ kez okundu.
 

Iğdır'ın sararan kayısı bahçelerinde tablo gibi sonbahar görüntüleri

Sararan kayısı bahçelerinde tablo gibi sonbahar görüntüleri
 Iğdır'ın sararan kayısı bahçelerinde tablo gibi sonbahar görüntüleri, görenlerin beğenisini kazanıyor. Sahip olduğu iklim dolayısıyla Doğunun Çukurova’sı olan Iğdır birçok ürünlerin yetişmesinin yanı sıra doğal güzelliği ile de ilgi çeken kentlerin başında geliyor. Her yıl ortalama 40 bin ton kayısı rekoltesinin gerçekleştiği kentte, merkez ve ilçelerde binlerce kayısı ağacı sonbahar mevsimi ile sarardı. Sararan kayısı ağaçlarının yaprakları doğal bir stüdyoyu aratmazken, bu görüntüler ise bir tabloyu aratmıyor. Renk cümbüşü dron ile görüntülenirken, renk cümbüşünün yaşandığı bahçeleri gezen Ayhan Yanardağ, doğal güzelliğin muhteşem olduğunu belirterek, “Her yıl sonbahar mevsiminde kayısı ağaçları sarararak güzel bir manzara oluşturuyor. İnsan buraya geldiğinde adeta büyüleniyor. Çünkü büyülü bir manzara var. Bu bahçeleri bu güzel masalsı sonbahar renkleri herkesin görmesini istiyoruz. Gerçekten görmenizi tavsiye ediyoruz” dedi.
Sararan kayısı bahçelerinde tablo gibi sonbahar görüntüleri

 Iğdır'ın sararan kayısı bahçelerinde tablo gibi sonbahar görüntüleri, görenlerin beğenisini kazanıyor.
Sahip olduğu iklim dolayısıyla Doğunun Çukurova’sı olan Iğdır birçok ürünlerin yetişmesinin yanı sıra doğal güzelliği ile de ilgi çeken kentlerin başında geliyor. Her yıl ortalama 40 bin ton kayısı rekoltesinin gerçekleştiği kentte, merkez ve ilçelerde binlerce kayısı ağacı sonbahar mevsimi ile sarardı. Sararan kayısı ağaçlarının yaprakları doğal bir stüdyoyu aratmazken, bu görüntüler ise bir tabloyu aratmıyor. Renk cümbüşü dron ile görüntülenirken, renk cümbüşünün yaşandığı bahçeleri gezen Ayhan Yanardağ, doğal güzelliğin muhteşem olduğunu belirterek, “Her yıl sonbahar mevsiminde kayısı ağaçları sarararak güzel bir manzara oluşturuyor. İnsan buraya geldiğinde adeta büyüleniyor. Çünkü büyülü bir manzara var. Bu bahçeleri bu güzel masalsı sonbahar renkleri herkesin görmesini istiyoruz. Gerçekten görmenizi tavsiye ediyoruz” dedi.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.