Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE İKİNCİ EL GİYİME RAĞBET ARTIYOR

31.03.2022 - 09:35, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1708+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE İKİNCİ EL GİYİME RAĞBET ARTIYOR

Erciş’te ikinci el ayakabı ve giyim satan tezgahlara  vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor. Kışlık, yazlık ayakabı ve giyim satan esnaflar vatandaşlarca ilgi gördüklerini söylüyor.  Ayakabı ve giyim satan esnaflardan olan Fesih Aslan Millet mağazalara gidemiyor, herşey çok pahalı mağazada bir ayakabı 200-300 TL’den başlıyor. Burda ayakabılar 40-50 TL aynı şekilde giyim içinde durum böyle 100-300 arası bir pantolun ve gömlek fiyatı oluyor. Bu durumda vatandaşlar daha uygun yerlere bakmak zorunda kalıyor. Çünki alım gücü gittikçe düşüyor bu durumun da milleti daha fazla tasaruf etmeye yönlendiriyor. Ayrıca ikinci el pantolon ve diğer giyim ürünlerini satan esnaflarda bizdeki fiyatlar  dar kesimli vatandaşların bütçelerine daha uyduğunu aktardı. Haber Yadigar BARAN

Erciş’te ikinci el ayakabı ve giyim satan tezgahlara  vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor. Kışlık, yazlık ayakabı ve giyim satan esnaflar vatandaşlarca ilgi gördüklerini söylüyor.
 Ayakabı ve giyim satan esnaflardan olan Fesih Aslan Millet mağazalara gidemiyor, herşey çok pahalı mağazada bir ayakabı 200-300 TL’den başlıyor. Burda ayakabılar 40-50 TL aynı şekilde giyim içinde durum böyle 100-300 arası bir pantolun ve gömlek fiyatı oluyor. Bu durumda vatandaşlar daha uygun yerlere bakmak zorunda kalıyor. Çünki alım gücü gittikçe düşüyor bu durumun da milleti daha fazla tasaruf etmeye yönlendiriyor. Ayrıca ikinci el pantolon ve diğer giyim ürünlerini satan esnaflarda bizdeki fiyatlar  dar kesimli vatandaşların bütçelerine daha uyduğunu aktardı. Haber Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.