Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARGALAR VE ERCİŞ

Gündem 23.12.2022 - 13:05, Güncelleme: 23.12.2022 - 13:05 1231+ kez okundu.
 

KARGALAR VE ERCİŞ

Kara kara kargalar Erciş'i seviyor
Erciş''te gün batımlarda ortaya çıkan, sesleri ve ekinlere zarar vermeleri nedeniyle Alkanat Mahallesi sakinlerine sıkıntı yaşatan kargalar, araç kornalarıyla uzaklaştırılmaya çalışılıyor. Erciş ilçesinde özellikle gün batımlarda ortaya çıkan, sesleri ve ekinlere zarar vermeleri nedeniyle Alkanat Mahallesi sakinlerine sıkıntı yaşatan kargalar, araç kornalarıyla uzaklaştırılmaya çalışılıyor. Geçen yıl kagalar için davul ve tef çaldıklarını belirten mahalle halkından Zeki Yardımcı, "O kadar kalabalık geliyorlar ki gökyüzünü sanki kara bulutlar kaplıyor. Geceleri seslerinden sabahlara kadar yatamıyoruz. Gece kalkıp korna sesleri ile gürültü yapıyoruz. Kısa bir süreliğine dağılıp tekrar geri geliyorlar" dedi.
Kara kara kargalar Erciş'i seviyor

Erciş''te gün batımlarda ortaya çıkan, sesleri ve ekinlere zarar vermeleri nedeniyle Alkanat Mahallesi sakinlerine sıkıntı yaşatan kargalar, araç kornalarıyla uzaklaştırılmaya çalışılıyor.

Erciş ilçesinde özellikle gün batımlarda ortaya çıkan, sesleri ve ekinlere zarar vermeleri nedeniyle Alkanat Mahallesi sakinlerine sıkıntı yaşatan kargalar, araç kornalarıyla uzaklaştırılmaya çalışılıyor. Geçen yıl kagalar için davul ve tef çaldıklarını belirten mahalle halkından Zeki Yardımcı, "O kadar kalabalık geliyorlar ki gökyüzünü sanki kara bulutlar kaplıyor. Geceleri seslerinden sabahlara kadar yatamıyoruz. Gece kalkıp korna sesleri ile gürültü yapıyoruz. Kısa bir süreliğine dağılıp tekrar geri geliyorlar" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.