Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİ MESLEK GRUP TOPLANTILARINA BAŞLADI

Gündem 10.03.2023 - 17:45, Güncelleme: 10.03.2023 - 17:45 1350+ kez okundu.
 

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİ MESLEK GRUP TOPLANTILARINA BAŞLADI

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üyelerin beklentilerini karşılayacak adımları atmaya başladı
Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üyelerin beklentilerini karşılayacak adımları atmaya başladı.Yeni yönetim Başkan Murat İzgi ve yönetim kurulu üyeleri meslekteki tecrübeleri yönetime geldikten sonra üyelerin lehine kullanmaya başladılar.Erciş Ticaret Odası yeni yönetimi seçim esnasında verdikleri sözlere sadık kalarak ilk önemli icraatları için stard verdi Meslek gruplardan inşaat meslek grubuna kayıtlı bağlı üyeleri ile çözüm odaklı ilk toplantıda buluştular. Burada İnşaat meslek grubundaki üyelerin beklentileri ve çözüme yönelik adımlar üzerinde konuşmalar yapıldı. Kaymakam ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu’da üyelerin sorunlarını dinledi. Erciş için gereken her olumlu adımda işverenlere gerekli yardımları ve kolaylaştırıcı adımlar atacaklarını dile getirdi.Toplantıya katılan üyelerin Kaymakam ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, ticaret odası başkanıMurat İzgi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ayrıdılar.Haber:Sadiye YİGİT
Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üyelerin beklentilerini karşılayacak adımları atmaya başladı

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı üyelerin beklentilerini karşılayacak adımları atmaya başladı.Yeni yönetim Başkan Murat İzgi ve yönetim kurulu üyeleri meslekteki tecrübeleri yönetime geldikten sonra üyelerin lehine kullanmaya başladılar.Erciş Ticaret Odası yeni yönetimi seçim esnasında verdikleri sözlere sadık kalarak ilk önemli icraatları için stard verdi Meslek gruplardan inşaat meslek grubuna kayıtlı bağlı üyeleri ile çözüm odaklı ilk toplantıda buluştular. Burada İnşaat meslek grubundaki üyelerin beklentileri ve çözüme yönelik adımlar üzerinde konuşmalar yapıldı.
Kaymakam ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu’da üyelerin sorunlarını dinledi. Erciş için gereken her olumlu adımda işverenlere gerekli yardımları ve kolaylaştırıcı adımlar atacaklarını dile getirdi.Toplantıya katılan üyelerin Kaymakam ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, ticaret odası başkanıMurat İzgi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ayrıdılar.Haber:Sadiye YİGİT

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.