Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ ERCİŞ’TEN UMUTLU

Siyaset 10.05.2023 - 18:39, Güncelleme: 10.05.2023 - 18:39 2376+ kez okundu.
 

AK PARTİ ERCİŞ’TEN UMUTLU

Erciş'te seçim heyecanı
14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler ve saatler kalırken,AK Parti Erciş İlçesinde verimli ve iddialı çalışmalar yürütüyor 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem Milletvekili genel seçimlerine kısa süre kalırken Ak Parti Van Milletvekili adayı Abdulahat Arvas Erciş’te yoğun mesai içerisinde çalımaları yürütüyor.Esnafları  ziyaret edip talep ve gereksinimleri hakkında İstişare yapıyor. Van’da 2018 seçimlerinde aldıkları oy ve çıkardıkları 3 vekil sayısının korunması için çalışmalarında çıtayı daha da yüksek bir seçim sonucu ile bitirmeyi hedefliyorlar.(Sadiye YİGİT)  
Erciş'te seçim heyecanı

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler ve saatler kalırken,AK Parti Erciş İlçesinde verimli ve iddialı çalışmalar yürütüyor
14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem Milletvekili genel seçimlerine kısa süre kalırken Ak Parti Van Milletvekili adayı Abdulahat Arvas Erciş’te yoğun mesai içerisinde çalımaları yürütüyor.Esnafları  ziyaret edip talep ve gereksinimleri hakkında İstişare yapıyor.
Van’da 2018 seçimlerinde aldıkları oy ve çıkardıkları 3 vekil sayısının korunması için çalışmalarında çıtayı daha da yüksek bir seçim sonucu ile bitirmeyi hedefliyorlar.(Sadiye YİGİT)

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.