Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLU YÜZLER KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA BAHÇESİ

Eğitim 17.05.2023 - 17:49, Güncelleme: 17.05.2023 - 17:55 2764+ kez okundu.
 

MUTLU YÜZLER KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA BAHÇESİ

MUTLU YÜZLER (MUTLU ÇOCUKLAR)
Mutlu Yüzler  Kreş ve Gündüz Bakımevi Erciş’te çocuklar için  ı uygulama bahçesi başlattı. 2018 yılından itibaren ilçemizde faaliyet gösteren Mutlu Yüzler Kreş ve Gündüz Bakımevi ilçemizde 18-66 ay arası çocuklarımıza her yaşa uygun sınıflarda ve uzman güler yüzlü eğitmenler eşliğinde eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Hem anaokulu hem de kreş ve gündüz bakımevi hizmeti sunan kuruluşta matematik, fen, jimnastik, İngilizce, scamper, Türkçe dil etkinlikleri, dengeli, sağlıklı ve doğal beslenmeyi amaç edinmiş beslenme programları ile sorumluluk alma, farklı düşünme, hayal kurma, yaratıcılık ve yeteneklerin gelişmesine yardımcı olma, akıl ve zeka oyunları gibi pek çok aktivite gerçekleştirilmektedir.  Bugün Mutlu Yüzler Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmetlerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktadır. Eğitimde dört duvarı aşarak "Doğa Hayattır" sloganı ile özel bir arazide çocuklar için tasarlanan Mutlu Yüzler Bahçesini hayata geçirmişlerdir. Geçtiğimiz günlerde ilk ziyaretçilerini ağırladıkları bahçede çocuklara civciv, tavuk koyun gibi çeşitli hayvanların sevgisi aşılanmakta, sebze meyve ekimi yapılmakta ve her çocuğun kendi adını taşıdığı meyve ağaçlarının bakım sorumluluğu verilmektedir. Fen ve doğa deneyleri doğal ortamında yapılmakta, bahçe oyunları ile eğlenceli ve keyifli vakit geçirilmektedir. Mutlu Yüzler de çocuklar MUTLU ise ebeveynler MUTLU, kaliteli iş ahlakıyla herkes MUTLUdur. Mutlu Yüzler  Kreş ve Gündüz Bakımevi Erciş’te çocuklar için  uygulama bahçesi başlatması veliler tarfından olumlu karşılandı.  Okulun dört yaş grubu velilerinden Nihat ÇELİK ‘‘ Çocuklarımıza böyle bir imkan sunan kreş yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Çocuklarımız doğa ile iç içe olduklarında ve okuldan farklı bir ortamda eğlendiklerinde çok mutlu oluyorlar. Günümüzde ailelerin apartmanlarda oturuyor olması, anne ve babaların çalıştığı için çocukların okul ve dört duvar arasında zaman geçiriyor olması farklı bir ortama ihtiyacı artırıyor. Bu uygulama sayesinde havanın elverişli olduğu günlerde öğretmenler kontrolünde çocuklarımıza böyle bir imkan tanınması çok güzel oldu. İnşallah bu uygulama bahçeleri çocuklar için hep olsun. Okulumuzun çocuklarımıza hazırlamış olduğu yeni alan için kurum idaremize çok teşekkür ederim.’’dedi  (Sadiye YİGİT)
MUTLU YÜZLER (MUTLU ÇOCUKLAR)

Mutlu Yüzler  Kreş ve Gündüz Bakımevi Erciş’te çocuklar için  ı uygulama bahçesi başlattı.
2018 yılından itibaren ilçemizde faaliyet gösteren Mutlu Yüzler Kreş ve Gündüz Bakımevi ilçemizde 18-66 ay arası çocuklarımıza her yaşa uygun sınıflarda ve uzman güler yüzlü eğitmenler eşliğinde eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Hem anaokulu hem de kreş ve gündüz bakımevi hizmeti sunan kuruluşta matematik, fen, jimnastik, İngilizce, scamper, Türkçe dil etkinlikleri, dengeli, sağlıklı ve doğal beslenmeyi amaç edinmiş beslenme programları ile sorumluluk alma, farklı düşünme, hayal kurma, yaratıcılık ve yeteneklerin gelişmesine yardımcı olma, akıl ve zeka oyunları gibi pek çok aktivite gerçekleştirilmektedir. 
Bugün Mutlu Yüzler Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmetlerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktadır. Eğitimde dört duvarı aşarak "Doğa Hayattır" sloganı ile özel bir arazide çocuklar için tasarlanan Mutlu Yüzler Bahçesini hayata geçirmişlerdir. Geçtiğimiz günlerde ilk ziyaretçilerini ağırladıkları bahçede çocuklara civciv, tavuk koyun gibi çeşitli hayvanların sevgisi aşılanmakta, sebze meyve ekimi yapılmakta ve her çocuğun kendi adını taşıdığı meyve ağaçlarının bakım sorumluluğu verilmektedir. Fen ve doğa deneyleri doğal ortamında yapılmakta, bahçe oyunları ile eğlenceli ve keyifli vakit geçirilmektedir. Mutlu Yüzler de çocuklar MUTLU ise ebeveynler MUTLU, kaliteli iş ahlakıyla herkes MUTLUdur.
Mutlu Yüzler  Kreş ve Gündüz Bakımevi Erciş’te çocuklar için  uygulama bahçesi başlatması veliler tarfından olumlu karşılandı.

 Okulun dört yaş grubu velilerinden Nihat ÇELİK ‘‘ Çocuklarımıza böyle bir imkan sunan kreş yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Çocuklarımız doğa ile iç içe olduklarında ve okuldan farklı bir ortamda eğlendiklerinde çok mutlu oluyorlar. Günümüzde ailelerin apartmanlarda oturuyor olması, anne ve babaların çalıştığı için çocukların okul ve dört duvar arasında zaman geçiriyor olması farklı bir ortama ihtiyacı artırıyor. Bu uygulama sayesinde havanın elverişli olduğu günlerde öğretmenler kontrolünde çocuklarımıza böyle bir imkan tanınması çok güzel oldu. İnşallah bu uygulama bahçeleri çocuklar için hep olsun. Okulumuzun çocuklarımıza hazırlamış olduğu yeni alan için kurum idaremize çok teşekkür ederim.’’dedi 
(Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.