Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hurdaya çıkarılan 5 midibüs yeniden onarılarak hizmete alındı

Gündem 09.06.2023 - 10:52, Güncelleme: 09.06.2023 - 10:52 2068+ kez okundu.
 

Hurdaya çıkarılan 5 midibüs yeniden onarılarak hizmete alındı

Hurdadan hizmete yolculuk
Van Büyükşehir Belediyesi, hurdaya alınan 5 adet midibüsün bakım ve onarımını yaparak tekrardan hizmete aldı. Van Büyükşehir Belediyesi, kaynakların doğru kullanılması için çalışmalarını sürdürüyor. Tasarruf sağlamak amacıyla Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanlığı, belediyeye ait araçların bakım ve onarımlarını yapmaya devam ediyor. Bakım-onarım ekipleri, belediye bünyesinde bulunan ancak işlevini yitirerek hurda durumuna gelmiş 5 adet midibüsü hurdadan alarak yeniden hizmete kazandırdı. Onarımı yapılan araçların Büyükşehir Belediye Spor Kulübünde spor yapan çocukların şehir içi servis hizmetinde kullanılacağı belirtildi.
Hurdadan hizmete yolculuk

Van Büyükşehir Belediyesi, hurdaya alınan 5 adet midibüsün bakım ve onarımını yaparak tekrardan hizmete aldı.
Van Büyükşehir Belediyesi, kaynakların doğru kullanılması için çalışmalarını sürdürüyor. Tasarruf sağlamak amacıyla Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanlığı, belediyeye ait araçların bakım ve onarımlarını yapmaya devam ediyor. Bakım-onarım ekipleri, belediye bünyesinde bulunan ancak işlevini yitirerek hurda durumuna gelmiş 5 adet midibüsü hurdadan alarak yeniden hizmete kazandırdı.
Onarımı yapılan araçların Büyükşehir Belediye Spor Kulübünde spor yapan çocukların şehir içi servis hizmetinde kullanılacağı belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.