Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özalp’ta dolu ve sel hasara neden oldu

Yaşam 05.08.2023 - 22:31, Güncelleme: 05.08.2023 - 22:31 1610+ kez okundu.
 

Özalp’ta dolu ve sel hasara neden oldu

dolu ve sel hasara neden oldu
Van’ın Özalp ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan dolu ve sel hasara neden oldu. İlçeye bağlı Kalecik, Şemsettin, Çırak, Yarımkaya ve Hacıali mahalleri ile Aşağı Tulgalı Mahallesi'nde etkili olan dolu ve sel ekili alanlarda hasara yol açtı. Sel sonrası İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili M. Emin Nasır, Aşağı Turlgalı Mahallesi'ni ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
dolu ve sel hasara neden oldu

Van’ın Özalp ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan dolu ve sel hasara neden oldu.
İlçeye bağlı Kalecik, Şemsettin, Çırak, Yarımkaya ve Hacıali mahalleri ile Aşağı Tulgalı Mahallesi'nde etkili olan dolu ve sel ekili alanlarda hasara yol açtı. Sel sonrası İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili M. Emin Nasır, Aşağı Turlgalı Mahallesi'ni ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.