Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Daire Başkanı Biçek, kadın sporcularla bir araya geldi

Spor 08.08.2023 - 15:59, Güncelleme: 08.08.2023 - 16:04 1624+ kez okundu.
 

Daire Başkanı Biçek, kadın sporcularla bir araya geldi

kadın sporcularla bir araya geldi
Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Çatak Belediyesi bünyesindeki kadın futbol ve rafting sporcularıyla bir araya geldi. Başkan Biçek ve Şube Müdürü Aydan Önder Kaplanoğlu, ilk olarak Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Yalçın’dan belediye bünyesinde bulunan kadın futbol ve rafting sporları hakkında bilgi alan Biçek, kızların spora kazandırılması konusunda verilen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve ekibine teşekkür etti. Başkan Biçek, daha sonra Başkan Yardımcısı Yalçın ile birlikte antrenmanlarına devam eden kızları ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Futbol takımındaki kızlarla top oynayan Biçek, ardından rafting kurslarındaki kızlarla botlara binerek Çatak Çayı’nda kürek çekti.
kadın sporcularla bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Çatak Belediyesi bünyesindeki kadın futbol ve rafting sporcularıyla bir araya geldi.
Başkan Biçek ve Şube Müdürü Aydan Önder Kaplanoğlu, ilk olarak Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Yalçın’dan belediye bünyesinde bulunan kadın futbol ve rafting sporları hakkında bilgi alan Biçek, kızların spora kazandırılması konusunda verilen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Biçek, daha sonra Başkan Yardımcısı Yalçın ile birlikte antrenmanlarına devam eden kızları ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Futbol takımındaki kızlarla top oynayan Biçek, ardından rafting kurslarındaki kızlarla botlara binerek Çatak Çayı’nda kürek çekti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.