Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van OSB sanayicilerle bir araya geldi

Gündem 28.02.2024 - 13:24, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:24 976+ kez okundu.
 

Van OSB sanayicilerle bir araya geldi

Van OSB sanayicilerle görüştü
Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, sanayicilerle istişare toplantısında bir araya geldi. Van OSB tarafından düzenlenen dayanışma ve istişare toplantıları devam ediyor. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan’ın katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında, sanayicilerle fikir alışverişinde bulunuldu. Van Organize Sanayi Bölgesinin genel durumu ile sanayinin ve sanayicinin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, organize sanayi bölgesinde yapılan çalışmalar da ele alındı. Toplantıda, çalışmaların bir program dahilinde yapılacağına dair hedefler belirlenirken, yerli ve milli üretimin önemi üzerinde de fikir alışverişi yapıldı. Ülke ekonomisinin de ele alındığı toplantıda, üretimin büyüme ve istihdam üzerindeki etkileri konuşuldu.
Van OSB sanayicilerle görüştü

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, sanayicilerle istişare toplantısında bir araya geldi.
Van OSB tarafından düzenlenen dayanışma ve istişare toplantıları devam ediyor. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan’ın katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında, sanayicilerle fikir alışverişinde bulunuldu. Van Organize Sanayi Bölgesinin genel durumu ile sanayinin ve sanayicinin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, organize sanayi bölgesinde yapılan çalışmalar da ele alındı. Toplantıda, çalışmaların bir program dahilinde yapılacağına dair hedefler belirlenirken, yerli ve milli üretimin önemi üzerinde de fikir alışverişi yapıldı. Ülke ekonomisinin de ele alındığı toplantıda, üretimin büyüme ve istihdam üzerindeki etkileri konuşuldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.