Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ MATBAA’DA 2024 RAMAZAN İMSAKİYELERİ İÇİN YOĞUN MESAİ

Gündem 28.02.2024 - 17:59, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:59 1205+ kez okundu.
 

ERCİŞ MATBAA’DA 2024 RAMAZAN İMSAKİYELERİ İÇİN YOĞUN MESAİ

Ramazan ayına sayılı günler kala imsakiye basımında yoğunluk var.
ERCİŞ MATBAA ONBİR AYIN SULTANI OLAN RAMAZAN AYI İÇİN İMSAKİYE BASIMINA DEVAM EDİYOR. Ramazan ayına sayılı günler kala imsakiye basımında yoğunluk var. Erciş ve çevre illerden sipariş alan Erciş Matbaa siparişleri yetiştirmeye çalışıyor. Erciş’te basılan imsakiyeler Ramazan ayında evlerin mutfaklarında yerlerini alıyor. Günde yirmi otuz kalıp imsakiye basımı yapan Erciş Matbaa bu imsakiye basma geleneğini mutlulukla yerine getiriyor Erciş Matbaa’da baskı işleri yapan Serhat Özdemir ‘’Her yıl Ramazan ayına iki ay kala imsakiye hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Sonra Erciş ve çevre illerden gelen siparişleri alıyoruz. Gelen sparişler için ofset makineyi basıma hazır hale getiriyoruz. Bu siparişleri müşterilerin istekleri doğrultusunda ve istedikleri renkleri uygulayarak basıyoruz. Tüm siparişleri tam ve eksiksiz olarak zamanında teslim ediyoruz. İmsakiye işleri daha önceki yıllarda böyle yapılmıyordu. Eskiden daha çok imsakiye basıldığı için; çevre illerde gelen talepler önce alınıyordu. Daha sonra bu çevre il ve ilçelere siparişe göre gün veriyorduk. Belirlenen günde bu çevre il ve ilçelerden sipariş alanlar geliyordu. Sabahlara kadar baskılar yapılarak siparişleri teslim ediyorduk. Ramazan imsakiyesi yapan Giyik Otomotiv sahibi Kamuran Giyik “Her ramazan ayı için imsakiyelerimizi Erciş Matbaa’da basıyoruz. Kaliteli bir baskı yapıyorlar. Baskılarında çok memnunuz. Takvim ve imsakiye işlerini bölgeye Erciş Matbaa yapıyor. İşlerimizi ilçemizde hal ettiğimiz için çok memnunuz. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum’’ dedi.  (Haber: Sadiye YİGİT)
Ramazan ayına sayılı günler kala imsakiye basımında yoğunluk var.

ERCİŞ MATBAA ONBİR AYIN SULTANI OLAN RAMAZAN AYI İÇİN İMSAKİYE BASIMINA DEVAM EDİYOR.
Ramazan ayına sayılı günler kala imsakiye basımında yoğunluk var.
Erciş ve çevre illerden sipariş alan Erciş Matbaa siparişleri yetiştirmeye çalışıyor. Erciş’te basılan imsakiyeler Ramazan ayında evlerin mutfaklarında yerlerini alıyor. Günde yirmi otuz kalıp imsakiye basımı yapan Erciş Matbaa bu imsakiye basma geleneğini mutlulukla yerine getiriyor Erciş Matbaa’da baskı işleri yapan Serhat Özdemir ‘’Her yıl Ramazan ayına iki ay kala imsakiye hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Sonra Erciş ve çevre illerden gelen siparişleri alıyoruz. Gelen sparişler için ofset makineyi basıma hazır hale getiriyoruz. Bu siparişleri müşterilerin istekleri doğrultusunda ve istedikleri renkleri uygulayarak basıyoruz. Tüm siparişleri tam ve eksiksiz olarak zamanında teslim ediyoruz.
İmsakiye işleri daha önceki yıllarda böyle yapılmıyordu. Eskiden daha çok imsakiye basıldığı için; çevre illerde gelen talepler önce alınıyordu. Daha sonra bu çevre il ve ilçelere siparişe göre gün veriyorduk. Belirlenen günde bu çevre il ve ilçelerden sipariş alanlar geliyordu. Sabahlara kadar baskılar yapılarak siparişleri teslim ediyorduk. Ramazan imsakiyesi yapan Giyik Otomotiv sahibi Kamuran Giyik “Her ramazan ayı için imsakiyelerimizi Erciş Matbaa’da basıyoruz. Kaliteli bir baskı yapıyorlar. Baskılarında çok memnunuz. Takvim ve imsakiye işlerini bölgeye Erciş Matbaa yapıyor. İşlerimizi ilçemizde hal ettiğimiz için çok memnunuz. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum’’ dedi. 
(Haber: Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.