Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

1 kişinin hayatını kaybettiği çığ bölgesinde kontrollü patlatma

Gündem 02.03.2024 - 08:19, Güncelleme: 02.03.2024 - 08:19 1381+ kez okundu.
 

1 kişinin hayatını kaybettiği çığ bölgesinde kontrollü patlatma

Çığ bölgesinde kontrollü patlatma
Van'da 1 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan çığın ardından riskin tamamen ortadan kaldırılması için kontrollü patlatma gerçekleştirildi. Van’da 26 Şubat 2024'de düşen çığ sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 12 kişinin yaralandığı Van-Hakkâri kara yolu üzerindeki Güzeldere Geçidi’nde çığ riskinin tamamen ortadan kaldırılması için yol ulaşıma kapatıldı. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çığ riskinin tamamen bertaraf edilmesi için kontrollü patlatma gerçekleştirdi. Yapılan patlatmanın ardından kara yolu tekrar ulaşıma açıldı. Jandarma ekipleri de muhtemel bir duruma karşı kara yolu üzerinde güvenlik tedbirleri aldı.
Çığ bölgesinde kontrollü patlatma

Van'da 1 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan çığın ardından riskin tamamen ortadan kaldırılması için kontrollü patlatma gerçekleştirildi.
Van’da 26 Şubat 2024'de düşen çığ sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 12 kişinin yaralandığı Van-Hakkâri kara yolu üzerindeki Güzeldere Geçidi’nde çığ riskinin tamamen ortadan kaldırılması için yol ulaşıma kapatıldı. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çığ riskinin tamamen bertaraf edilmesi için kontrollü patlatma gerçekleştirdi. Yapılan patlatmanın ardından kara yolu tekrar ulaşıma açıldı.
Jandarma ekipleri de muhtemel bir duruma karşı kara yolu üzerinde güvenlik tedbirleri aldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.