Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Sakarya: “Kapımız her zaman açıktır”

Gündem 05.03.2024 - 10:10, Güncelleme: 05.03.2024 - 10:10 1316+ kez okundu.
 

Kaymakam Sakarya: “Kapımız her zaman açıktır”

Beraberindeki kurum amirleri ile kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Bilgi Mahallesi’ne giden Kaymakamı Sakarya, vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi.
Van’ın Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, kapılarının her zaman halka açık olduğunu belirtti. Beraberindeki kurum amirleri ile kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Bilgi Mahallesi’ne giden Kaymakamı Sakarya, vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi. Ziyaretler esnasında Mahalle Muhtarı Hüseyin Urut’tan mahallenin genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Sakarya, kaymakamlık olarak gereken işlemlerin yapılacağı ve kapılarının her zaman halka açık olduğunu belirtti. Şehit yakınlarının da ziyaret edildiği programda, Kaymakam Sakarya ilgili kurum yetkililerine gerekli talimatları verdi.
Beraberindeki kurum amirleri ile kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Bilgi Mahallesi’ne giden Kaymakamı Sakarya, vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi.

Van’ın Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, kapılarının her zaman halka açık olduğunu belirtti.
Beraberindeki kurum amirleri ile kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Bilgi Mahallesi’ne giden Kaymakamı Sakarya, vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi. Ziyaretler esnasında Mahalle Muhtarı Hüseyin Urut’tan mahallenin genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Sakarya, kaymakamlık olarak gereken işlemlerin yapılacağı ve kapılarının her zaman halka açık olduğunu belirtti.
Şehit yakınlarının da ziyaret edildiği programda, Kaymakam Sakarya ilgili kurum yetkililerine gerekli talimatları verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.