Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da şüpheli çanta alarmı

Gündem 11.03.2024 - 16:07, Güncelleme: 11.03.2024 - 16:07 1199+ kez okundu.
 

Van’da şüpheli çanta alarmı

Kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nin Beşyol Meydanı tarafındaki refüje bırakılan çanta polisi alarma geçirdi.
Van’ın en işlek noktasında bulunan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nin Beşyol Meydanı tarafındaki refüje bırakılan çanta polisi alarma geçirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapattı. Bomba imha uzmanının müdahale ettiği çanta fünye ile patlatıldı. Çantadan elbise çıkarken, polis ekipleri yolu tekrar ulaşıma açtı.
Kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nin Beşyol Meydanı tarafındaki refüje bırakılan çanta polisi alarma geçirdi.

Van’ın en işlek noktasında bulunan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı.
Kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nin Beşyol Meydanı tarafındaki refüje bırakılan çanta polisi alarma geçirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapattı. Bomba imha uzmanının müdahale ettiği çanta fünye ile patlatıldı. Çantadan elbise çıkarken, polis ekipleri yolu tekrar ulaşıma açtı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.