Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İranlı turistler 4 günlük tatilde Van'a akın etti

Turizm 09.02.2024 - 12:12, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:12 1047+ kez okundu.
 

İranlı turistler 4 günlük tatilde Van'a akın etti

İranlı turistler Van'a akın etti
İranlı turistler ülkelerindeki 4 günlük tatili değerlendirmek için Van'a akın etti. İran ile en uzun kara sınırına sahip Van'a özellikle İranlı turistler rağbet gösteriyor. Ülkelerindeki 4 günlük tatili değerlendirmek isteyen çok sayıda İranlı, kara yoluyla Van'ın Saray ilçesindeki Kapıköy Sınır Kapısı'ndan giriş yaptı. İranlı turistlerin Van’a akın etmesiyle birlikte oteller yüzde yüze yakın doldu. Gündüzleri şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen İranlılar, gece ise eğlence merkezlerinde tatilin keyfini çıkarıyor. Her fırsatta Van’a geldiklerini belirten İranlı turistler Van’ı ve Van insanını çok sevdiklerini söyledi.
İranlı turistler Van'a akın etti

İranlı turistler ülkelerindeki 4 günlük tatili değerlendirmek için Van'a akın etti.
İran ile en uzun kara sınırına sahip Van'a özellikle İranlı turistler rağbet gösteriyor. Ülkelerindeki 4 günlük tatili değerlendirmek isteyen çok sayıda İranlı, kara yoluyla Van'ın Saray ilçesindeki Kapıköy Sınır Kapısı'ndan giriş yaptı. İranlı turistlerin Van’a akın etmesiyle birlikte oteller yüzde yüze yakın doldu. Gündüzleri şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen İranlılar, gece ise eğlence merkezlerinde tatilin keyfini çıkarıyor.
Her fırsatta Van’a geldiklerini belirten İranlı turistler Van’ı ve Van insanını çok sevdiklerini söyledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.