Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İranlılar 'savaşa hayır’ dedi

Gündem 11.10.2023 - 09:56, Güncelleme: 11.10.2023 - 09:56 2242+ kez okundu.
 

İranlılar 'savaşa hayır’ dedi

"Savaş istemiyoruz"
 Van’da bulunan İranlı turistler, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin, "Savaş istemiyoruz" dediler. Ülkelerindeki tatili fırsat bilerek Van’a gelen İranlılar, şehirde oldukça güzel vakit geçirdiklerini belirttiler. Van'ın havasını, yemeklerini çok beğendiklerini anlatan turistler, şehri doyasıya gezdiklerini anlattılar. İranlılar, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin ise, “Biz istiyoruz, tüm dünyada sulh olsun. Kimse kimse ile kavga etmesin. Biz savaş istemiyoruz" dediler.
"Savaş istemiyoruz"

 Van’da bulunan İranlı turistler, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin, "Savaş istemiyoruz" dediler.
Ülkelerindeki tatili fırsat bilerek Van’a gelen İranlılar, şehirde oldukça güzel vakit geçirdiklerini belirttiler. Van'ın havasını, yemeklerini çok beğendiklerini anlatan turistler, şehri doyasıya gezdiklerini anlattılar. İranlılar, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin ise, “Biz istiyoruz, tüm dünyada sulh olsun. Kimse kimse ile kavga etmesin. Biz savaş istemiyoruz" dediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.