Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İranlıların Van Gölü’nde yüzme keyfi

Turizm 28.08.2023 - 09:24, Güncelleme: 28.08.2023 - 09:24 1433+ kez okundu.
 

İranlıların Van Gölü’nde yüzme keyfi

İranlıların turizm tercihleri Van
Van'a tatile gelen İranlı turistler, Festa Clup tarafından hizmete sunulun Calypso isimli gemi ile açıldıkları Van Gölü'nde yüzmenin keyfini yaşıyor. Van’a gelen İranlı turistler akşamları kapalı mekanlarda eğlenip, gündüzleri ise soluğu Van Gölü'nde alıyor. Şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayan İranlı turistler, gün içerisinde bir yandan cadde ve sokaklarda bol bol alışveriş yaparken, bir yandan da Van Gölü’nün eşsiz güzelliğinden faydalanıyor. Festa Clup tarafından hazırlanan şehrin ilk ve tek eğlence gemisi Calypso ile Van Gölü’ne açılan İranlı turistler, Van Gölü’nde yüzmenin keyfini yaşıyor. 250 kişi kapasiteli ve 4 kattan oluşan gemide dans eden İranlı turistler, köpük partisinin ardından Van Gölü’nün mavi sularına kendilerini bırakıyor. Van Gölü’nde yüzmenin keyifli olduğunu belirten İranlılar, kendilerine bu imkanı sunan Festa Clup yetkililerine teşekkür ettiler.
İranlıların turizm tercihleri Van

Van'a tatile gelen İranlı turistler, Festa Clup tarafından hizmete sunulun Calypso isimli gemi ile açıldıkları Van Gölü'nde yüzmenin keyfini yaşıyor.
Van’a gelen İranlı turistler akşamları kapalı mekanlarda eğlenip, gündüzleri ise soluğu Van Gölü'nde alıyor. Şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayan İranlı turistler, gün içerisinde bir yandan cadde ve sokaklarda bol bol alışveriş yaparken, bir yandan da Van Gölü’nün eşsiz güzelliğinden faydalanıyor. Festa Clup tarafından hazırlanan şehrin ilk ve tek eğlence gemisi Calypso ile Van Gölü’ne açılan İranlı turistler, Van Gölü’nde yüzmenin keyfini yaşıyor. 250 kişi kapasiteli ve 4 kattan oluşan gemide dans eden İranlı turistler, köpük partisinin ardından Van Gölü’nün mavi sularına kendilerini bırakıyor.
Van Gölü’nde yüzmenin keyifli olduğunu belirten İranlılar, kendilerine bu imkanı sunan Festa Clup yetkililerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.