Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşçi yakınları altın madenindeki arama faaliyetlerinin durdurulmasına tepki gösterdi

Gündem 22.02.2024 - 10:23, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:23 979+ kez okundu.
 

İşçi yakınları altın madenindeki arama faaliyetlerinin durdurulmasına tepki gösterdi

Bazı aile fertleri, görüntüleri izlerken sinir krizi geçirdi
  Erzincan İliç'teki maden faciası sonrasında liç yığının altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları heyelan riski nedeniyle durdurulurken, işçilerin aileleri karara Çöpler köyünden maden sahasına yürüyerek tepki gösterdi. "Çalışmaları gösterin bize. Biz sizden bir şey istemiyoruz. Sadece kardeşimizi istiyoruz" dedikleri AFAD yetkilisinin "Canlarımız bu toprağın belirli noktalarında akış yönlerine doğru çeşitli alanlara savrulmuş" yanıtını duyan bazı işçi yakınları sinir krizi geçirdi.   Erzincan'ın İliç ilçesinde Anagold Madencilik'in işlettiği altın madeninde meydana gelen toprak kayması sonucu liç yığınının altında kalan 9 işçiden Kenan Öz ve Fahrettin Keklik'in yakınları, arama kurtarma faaliyetlerinin durdurulmasına Çöpler köyünden maden sahasına yürüyerek tepki gösterdi.   AFAD YETKİLİSİNE TEPKİ GÖSTERDİLER İşçilerin aileleri, AFAD yetkilisine "Çalışmaları gösterin bize. Biz sizden bir şey istemiyoruz. Sadece kardeşimizi istiyoruz. Siz geldiniz burada ne yaptınız?" diye tepki gösterdi. AFAD yetkilisi ise ailelere güvenlik kamerası görüntülerini izleterek "Canlarımız bu toprağın belirli noktalarında akış yönlerine doğru çeşitli alanlara savrulmuş" dedi. Bu sırada bazı işçi yakınları fenalaştı. AİLE FERTLERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ AFAD yetkilisinin bu sözlerine aileler tepki gösterdi. Bazı aile fertleri, görüntüleri izlerken sinir krizi geçirdi.
Bazı aile fertleri, görüntüleri izlerken sinir krizi geçirdi
 

Erzincan İliç'teki maden faciası sonrasında liç yığının altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları heyelan riski nedeniyle durdurulurken, işçilerin aileleri karara Çöpler köyünden maden sahasına yürüyerek tepki gösterdi. "Çalışmaları gösterin bize. Biz sizden bir şey istemiyoruz. Sadece kardeşimizi istiyoruz" dedikleri AFAD yetkilisinin "Canlarımız bu toprağın belirli noktalarında akış yönlerine doğru çeşitli alanlara savrulmuş" yanıtını duyan bazı işçi yakınları sinir krizi geçirdi.

 

Erzincan'ın İliç ilçesinde Anagold Madencilik'in işlettiği altın madeninde meydana gelen toprak kayması sonucu liç yığınının altında kalan 9 işçiden Kenan Öz ve Fahrettin Keklik'in yakınları, arama kurtarma faaliyetlerinin durdurulmasına Çöpler köyünden maden sahasına yürüyerek tepki gösterdi.

 

AFAD YETKİLİSİNE TEPKİ GÖSTERDİLER

İşçilerin aileleri, AFAD yetkilisine "Çalışmaları gösterin bize. Biz sizden bir şey istemiyoruz. Sadece kardeşimizi istiyoruz. Siz geldiniz burada ne yaptınız?" diye tepki gösterdi. AFAD yetkilisi ise ailelere güvenlik kamerası görüntülerini izleterek "Canlarımız bu toprağın belirli noktalarında akış yönlerine doğru çeşitli alanlara savrulmuş" dedi. Bu sırada bazı işçi yakınları fenalaştı.

AİLE FERTLERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

AFAD yetkilisinin bu sözlerine aileler tepki gösterdi. Bazı aile fertleri, görüntüleri izlerken sinir krizi geçirdi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.