Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İsrail, 4 gündür Gazze'ye bomba yağdırıyor

Dünya 10.10.2023 - 14:37, Güncelleme: 10.10.2023 - 14:50 2382+ kez okundu.
 

İsrail, 4 gündür Gazze'ye bomba yağdırıyor

İsrail savaş uçaklarını Gazze'ye bomba yağdırıyor
srail savaş uçaklarının yoğun bombardımanı sonucu, Gazze Şeridi'ndeki başta Er-Rimal Mahallesi olmak üzere birçok mahalle moloz yığını haline geldi. Evler, binalar ve kamu tesisleri yerle bir edildi, birçok aile başka bölgelere kaçmak zorunda kaldı. Filistin, saldırılarda 770 kişinin öldüğünü, yaklaşık 4 bin kişinin yaralandığını açıklarken, ölen İsraillilerin sayısı ise 900'ü geçti.   İsrail savaş uçakları 4 gündür Gazze Şeridi'ni yoğun bombardımana tutuyor. Başta Er-Rimal Mahallesi olmak üzere birçok mahalle enkaza dönüştü, bölgedeki yıkım korkunç boyutta. MOLOZ YIĞININA DÖNDÜ "Gazze Şeridi'nin en prestijli mahallesi" olarak anılan Rimal, İsrail savaş uçaklarının ev ve binaları yerle bir ederek, moloz ve demir yığınına çevirdiği bir yere dönüştü. Saldırıların ardından evlerinin durumuna bakmaya gelen bölge sakinleri yıkımın boyutu karşısında şaşkınlığa uğrarken, büyük bir şok ve üzüntü yaşadı. CAMİ, OKUL VE KAMU BİNALARINI HEDEF ALIYORLAR İsrail savaş uçakları günlerdir evlerin yanı sıra kamu binalarını, bakanlıkları, hizmet tesislerini, camileri ve okulları da hedef aldı. Tamamen yıkılmayan evler de aldığı büyük hasar sebebiyle artık oturulamaz hale geldi. AİLELER KAÇMAK ZORUNDA KALDI, ÖLÜ SAYISI ARTIYOR Bu saldırılar sonucunda bazı aileler başka bölgelere kaçmak zorunda kalırken bazı aileler de İsrail ordusunun evlerini derhal terk etmelerini istemesi üzerine erken saatlerde evlerinden çıktı. Filistin'den yapılan son açıklamaya göre saldırılarda 770 kişi hayatını kaybetti, 4 bin kişi yaralandı.
İsrail savaş uçaklarını Gazze'ye bomba yağdırıyor

srail savaş uçaklarının yoğun bombardımanı sonucu, Gazze Şeridi'ndeki başta Er-Rimal Mahallesi olmak üzere birçok mahalle moloz yığını haline geldi. Evler, binalar ve kamu tesisleri yerle bir edildi, birçok aile başka bölgelere kaçmak zorunda kaldı. Filistin, saldırılarda 770 kişinin öldüğünü, yaklaşık 4 bin kişinin yaralandığını açıklarken, ölen İsraillilerin sayısı ise 900'ü geçti.

 

İsrail savaş uçakları 4 gündür Gazze Şeridi'ni yoğun bombardımana tutuyor. Başta Er-Rimal Mahallesi olmak üzere birçok mahalle enkaza dönüştü, bölgedeki yıkım korkunç boyutta.

MOLOZ YIĞININA DÖNDÜ

"Gazze Şeridi'nin en prestijli mahallesi" olarak anılan Rimal, İsrail savaş uçaklarının ev ve binaları yerle bir ederek, moloz ve demir yığınına çevirdiği bir yere dönüştü. Saldırıların ardından evlerinin durumuna bakmaya gelen bölge sakinleri yıkımın boyutu karşısında şaşkınlığa uğrarken, büyük bir şok ve üzüntü yaşadı.

CAMİ, OKUL VE KAMU BİNALARINI HEDEF ALIYORLAR

İsrail savaş uçakları günlerdir evlerin yanı sıra kamu binalarını, bakanlıkları, hizmet tesislerini, camileri ve okulları da hedef aldı. Tamamen yıkılmayan evler de aldığı büyük hasar sebebiyle artık oturulamaz hale geldi.

AİLELER KAÇMAK ZORUNDA KALDI, ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Bu saldırılar sonucunda bazı aileler başka bölgelere kaçmak zorunda kalırken bazı aileler de İsrail ordusunun evlerini derhal terk etmelerini istemesi üzerine erken saatlerde evlerinden çıktı. Filistin'den yapılan son açıklamaya göre saldırılarda 770 kişi hayatını kaybetti, 4 bin kişi yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.