Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karın ağırlığına dayanamayan ahır çöktü

Yaşam 08.02.2024 - 09:23, Güncelleme: 08.02.2024 - 09:23 1214+ kez okundu.
 

Karın ağırlığına dayanamayan ahır çöktü

Özalp'ta etkili olan karın ağırlığına dayanamayan ahır çöktü
Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan karın ağırlığına dayanamayan ahır çöktü. Özalp ilçesinde etkili olan kar yağışı ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. İlçeye bağlı Kırıkçalı Mahallesi Aydere mezrasında ikamet eden Murat İrek’e ait ahır, karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Çevredekilerin yardımı ile ahırda bulunan hayvanlar kurtarıldı.
Özalp'ta etkili olan karın ağırlığına dayanamayan ahır çöktü

Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan karın ağırlığına dayanamayan ahır çöktü.
Özalp ilçesinde etkili olan kar yağışı ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. İlçeye bağlı Kırıkçalı Mahallesi Aydere mezrasında ikamet eden Murat İrek’e ait ahır, karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Çevredekilerin yardımı ile ahırda bulunan hayvanlar kurtarıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.