Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muradiye Şelalesi ilkbaharda coştu

Gündem 11.04.2024 - 10:44, Güncelleme: 11.04.2024 - 10:44 1084 kez okundu.
 

Muradiye Şelalesi ilkbaharda coştu

Van'da son günlerde etkili olan sağanak yağışın ardından Muradiye Şelalesi coştu.
Van'da son günlerde etkili olan sağanak yağışın ardından Muradiye Şelalesi coştu.  Doğal güzelliğiyle her mevsim ziyaretçilerine görsel şölen sunan Muradiye Şelalesi, yağan yağmur ve karların erimesiyle adeta coştu. Kent merkezine 90 kilometre uzaklıktaki Muradiye Şelalesi, kışın donmuş haliyle ilkbaharda ise coşkulu akan suyuyla görsel şölen oluşturuyor. Yaz döneminin kurak geçmesiyle neredeyse kuruma noktasına gelen Muradiye Şelalesi, yağan yağmurlarla tekrardan eski ihtişamlı günlerine kavuşuyor. Bendimahi Çayı'nda bulunan ve 20 metre yükseklikten akan coşkulu suyuyla seyrine doyumsuz bir görüntü oluşturan Muradiye Şelalesi, bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere, her mevsim doyumsuz bir manzara sunuyor.
Van'da son günlerde etkili olan sağanak yağışın ardından Muradiye Şelalesi coştu.

Van'da son günlerde etkili olan sağanak yağışın ardından Muradiye Şelalesi coştu. 
Doğal güzelliğiyle her mevsim ziyaretçilerine görsel şölen sunan Muradiye Şelalesi, yağan yağmur ve karların erimesiyle adeta coştu. Kent merkezine 90 kilometre uzaklıktaki Muradiye Şelalesi, kışın donmuş haliyle ilkbaharda ise coşkulu akan suyuyla görsel şölen oluşturuyor. Yaz döneminin kurak geçmesiyle neredeyse kuruma noktasına gelen Muradiye Şelalesi, yağan yağmurlarla tekrardan eski ihtişamlı günlerine kavuşuyor. Bendimahi Çayı'nda bulunan ve 20 metre yükseklikten akan coşkulu suyuyla seyrine doyumsuz bir görüntü oluşturan Muradiye Şelalesi, bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere, her mevsim doyumsuz bir manzara sunuyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.