Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muş’ta heyelan meydana gelen alanda inceleme başlatıldı

Gündem 16.02.2024 - 09:59, Güncelleme: 16.02.2024 - 09:59 1004+ kez okundu.
 

Muş’ta heyelan meydana gelen alanda inceleme başlatıldı

Heyelan meydana gelen alanda inceleme
Muş-Erzurum karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle trafik akışı tek şeritli kontrollü sağlanırken, bölgede inceleme başlatıldı. Muş ile Varto arasında ulaşımın sağlandığı karayolunun, Varto istikameti Tepe köyü mevkiinde meydana gelen heyelan alanında Van 11. Bölge Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatıldı. Muş-Erzurum karayolunda meydana gelen heyelandan dolayı yola yığılan toprak, Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri tarafından yağışların durması ile başka alana taşınacak. Trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlandığı bölgede yetkililer, sürücülerin güvenliğini ve ulaşımın devamlılığını sağlamak için çalışmalarını hızlandırdı. Toprak kaymasının yaşandığı bölgeye uyarı levhaları diken ekipler, alanda geniş çaplı inceleme başlattı. Varto’dan Muş istikameti yolcu taşıyan minibüs şoförü Cemal Kaya, güzergahı kullanırken korktuklarını ifade ederek, “Burası Muş-Varto karayolu. Etkili olan yağışlardan dolayı heyelan oldu. Bu güzergahı korkarak kullanıyoruz. Yetkililerin bir an önce bu toprağı temizlemesi lazım” dedi.
Heyelan meydana gelen alanda inceleme

Muş-Erzurum karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle trafik akışı tek şeritli kontrollü sağlanırken, bölgede inceleme başlatıldı.
Muş ile Varto arasında ulaşımın sağlandığı karayolunun, Varto istikameti Tepe köyü mevkiinde meydana gelen heyelan alanında Van 11. Bölge Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatıldı. Muş-Erzurum karayolunda meydana gelen heyelandan dolayı yola yığılan toprak, Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri tarafından yağışların durması ile başka alana taşınacak.
Trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlandığı bölgede yetkililer, sürücülerin güvenliğini ve ulaşımın devamlılığını sağlamak için çalışmalarını hızlandırdı. Toprak kaymasının yaşandığı bölgeye uyarı levhaları diken ekipler, alanda geniş çaplı inceleme başlattı.
Varto’dan Muş istikameti yolcu taşıyan minibüs şoförü Cemal Kaya, güzergahı kullanırken korktuklarını ifade ederek, “Burası Muş-Varto karayolu. Etkili olan yağışlardan dolayı heyelan oldu. Bu güzergahı korkarak kullanıyoruz. Yetkililerin bir an önce bu toprağı temizlemesi lazım” dedi.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.