Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YARALI KÖPEĞE, 11 YAŞINDAKİ SAMET SAHİP ÇIKTI

Yaşam 09.12.2022 - 12:03, Güncelleme: 09.12.2022 - 12:03 3865+ kez okundu.
 

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YARALI KÖPEĞE, 11 YAŞINDAKİ SAMET SAHİP ÇIKTI

Erciş'te yaralı köpeğe Samet'in yüreği dokundu
Erciş'te yaralı köpeğe Samet'in yüreği dokundu. Otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı yerde can çekişen köpeğe, ortaokul öğrencisi Samet Şentürk (11) su ve yiyecek verip, tedavisi için veterinere götürülmesini sağladı. VAN'ın Erciş ilçesinde, otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı yerde can çekişen köpeğe, ortaokul öğrencisi Samet Şentürk (11) su ve yiyecek verip, tedavisi için veterinere götürülmesini sağladı. Olay, dün sabah saatlerinde ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Sahil Kent Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede hızla ilerleyen plaka ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçen sokak köpeğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle köpek yola savrulurken, aracın sürücüsü ise yoluna devam etti. Bu sırada yoldan geçen İbni Sina İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Samet Şentürk, yol kenarında yerde can çekişen yaralı köpeğin yanına koştu. Önce köpeğe su ve yiyecek veren Şentürk, daha sonra haber verdiği zabıta ekiplerine köpeği teslim etti. Ekipler, yaralı köpeği tedavi için veterinere götürdü.
Erciş'te yaralı köpeğe Samet'in yüreği dokundu

Erciş'te yaralı köpeğe Samet'in yüreği dokundu. Otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı yerde can çekişen köpeğe, ortaokul öğrencisi Samet Şentürk (11) su ve yiyecek verip, tedavisi için veterinere götürülmesini sağladı.

VAN'ın Erciş ilçesinde, otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı yerde can çekişen köpeğe, ortaokul öğrencisi Samet Şentürk (11) su ve yiyecek verip, tedavisi için veterinere götürülmesini sağladı.

Olay, dün sabah saatlerinde ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Sahil Kent Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede hızla ilerleyen plaka ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçen sokak köpeğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle köpek yola savrulurken, aracın sürücüsü ise yoluna devam etti. Bu sırada yoldan geçen İbni Sina İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Samet Şentürk, yol kenarında yerde can çekişen yaralı köpeğin yanına koştu. Önce köpeğe su ve yiyecek veren Şentürk, daha sonra haber verdiği zabıta ekiplerine köpeği teslim etti. Ekipler, yaralı köpeği tedavi için veterinere götürdü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.