Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT TAKIM GÖNDERECEĞİZ

Spor 06.10.2023 - 07:55, Güncelleme: 06.10.2023 - 07:55 2508+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT TAKIM GÖNDERECEĞİZ

Türkiye'nin UEFA ülke puanında yükselişine oldu
Türkiye'nin UEFA ülke puanında yükselişine Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa zaferleri damga vurdu. Galatasaray'ın Manchester United'ı, Fenerbahçe'nin ise Spartak Trnava'yı mağlup etmesiyle ülke puanımız yükseldi. Avrupa'daki temsilcilerimizden Galatasaray'ın Manchester United'ı, Fenerbahçe'nin ise Spartak Trnava'yı mağlup etmesiyle UEFA ülke puanımız bu hafta da yükseldi. ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT TAKIM GÖNDERECEĞİZ Eğer bu sezon toplanan puanlarla ilk 10'a girilirse, 2024/25 sezonu Süper Lig şampiyonu 2025/26 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarına eleme oynamadan direkt katılacak. Güncel sıralamada Türkiye 9. sırada yer alıyor.
Türkiye'nin UEFA ülke puanında yükselişine oldu

Türkiye'nin UEFA ülke puanında yükselişine Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa zaferleri damga vurdu. Galatasaray'ın Manchester United'ı, Fenerbahçe'nin ise Spartak Trnava'yı mağlup etmesiyle ülke puanımız yükseldi.

Avrupa'daki temsilcilerimizden Galatasaray'ın Manchester United'ı, Fenerbahçe'nin ise Spartak Trnava'yı mağlup etmesiyle UEFA ülke puanımız bu hafta da yükseldi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT TAKIM GÖNDERECEĞİZ

Eğer bu sezon toplanan puanlarla ilk 10'a girilirse, 2024/25 sezonu Süper Lig şampiyonu 2025/26 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarına eleme oynamadan direkt katılacak. Güncel sıralamada Türkiye 9. sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.