Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TARIM ALETLERİ SATIŞINDA DURGUNLUK

Ekonomi 01.08.2023 - 18:57, Güncelleme: 01.08.2023 - 18:57 1603+ kez okundu.
 

TARIM ALETLERİ SATIŞINDA DURGUNLUK

TARIM ALETLERİ SATIŞI
Tarım aletleri satışında durgunluk yaşanıyor. Tarım aletlerinde fiyatların yükselmesi ile birlikte satışlar durma noktasına gelmiş.  Tarım aletleri satışları ile uğraşanlar bu durumdan oldukça rahatsız durumdadırlar. Tarım aletleri satan Nuri Tunç: “Traktör, orak makinesi, balya makinesi, biçerdöver, çapa makinesi harman makinesi, pulluk, silaj makinesi, toprak frezesi gibi aletleri alıp satıyoruz. Müşteri tarım aletleri pahalı olduğu için alamıyor. Bizde sattığımız tarım aletlerinin yerine yenisini almakta zorlanıyoruz. Her gün değişen fiyatlar karşısında bizde alıcıda zor durumdadır.  Eskiden işimiz vade ile dönüyordu şimdi vadeli satış yapamıyoruz. O yüzden bizde mağduruz tarım ile uğraşanlarda mağdurdur.” dedi. (Haber: Sadiye YİGİT)
TARIM ALETLERİ SATIŞI

Tarım aletleri satışında durgunluk yaşanıyor. Tarım aletlerinde fiyatların yükselmesi ile birlikte satışlar durma noktasına gelmiş. 
Tarım aletleri satışları ile uğraşanlar bu durumdan oldukça rahatsız durumdadırlar. Tarım aletleri satan Nuri Tunç: “Traktör, orak makinesi, balya makinesi, biçerdöver, çapa makinesi harman makinesi, pulluk, silaj makinesi, toprak frezesi gibi aletleri alıp satıyoruz. Müşteri tarım aletleri pahalı olduğu için alamıyor. Bizde sattığımız tarım aletlerinin yerine yenisini almakta zorlanıyoruz. Her gün değişen fiyatlar karşısında bizde alıcıda zor durumdadır. 
Eskiden işimiz vade ile dönüyordu şimdi vadeli satış yapamıyoruz. O yüzden bizde mağduruz tarım ile uğraşanlarda mağdurdur.” dedi.
(Haber: Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.