Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Toprak kayması esnasında olay yerinde bulunan bir işçi: “Biz deprem sandık”

Gündem 15.02.2024 - 11:09, Güncelleme: 15.02.2024 - 11:09 1059+ kez okundu.
 

Toprak kayması esnasında olay yerinde bulunan bir işçi: “Biz deprem sandık”

10 milyon metreküp toprağın altından gelecek güzel haberleri bekliyorlar
Erzincan’ın İliç ilçesinde bir madende toprak kayması sonucu 9 işçi toprak altında kalırken, işçilerin yakınlarının bekleyişi sürüyor. 13 Şubat günü Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan bir maden sahasında toprak kayması yaşandı. Yaklaşık 10 milyon metreküp toprağın kayması sonucu 9 işçi toprak altında kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Toprak altında kalan 9 işçiden 5’nin bir konteynerde, 3’ünün bir araç içerisinde birinin ise kamyon içerisinde olduğu açıklandı. Tonlarca toprak altında kalan 9 İşçiye ulaşabilmesi için karadan ve havadan çalışmalar aralıksız sürüyor. Adeta zamanla yarışan arama kurtarma ekipleri çalışmalarına gece gündüz demeden sürdürüyor. Çalışmalar sürerken toprak altında kalan ailelerin ise acı bekleyişi devam ediyor. Gözü yaşlı aileler, yaklaşık 43 saattir yetkililerden gelecek güzel haberleri umutlu bekliyor. "Ciğerimiz yanıyor" Cihat Karadağ isimli işçi deprem olduğunu sandıklarını dile getirerek, “Koştuğumuzda toprak kaymıştı. Deprem oldu sandık. Yetişemedik. Senelerdir beraber çalıştığımız, ailemiz bizim. Diyecek bir şey bulamıyorum. En az onlar kadar ciğerimiz yanıyor. Biz alt taraftaydık deprem diyerek çıktık” dedi.
10 milyon metreküp toprağın altından gelecek güzel haberleri bekliyorlar

Erzincan’ın İliç ilçesinde bir madende toprak kayması sonucu 9 işçi toprak altında kalırken, işçilerin yakınlarının bekleyişi sürüyor.
13 Şubat günü Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan bir maden sahasında toprak kayması yaşandı. Yaklaşık 10 milyon metreküp toprağın kayması sonucu 9 işçi toprak altında kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Toprak altında kalan 9 işçiden 5’nin bir konteynerde, 3’ünün bir araç içerisinde birinin ise kamyon içerisinde olduğu açıklandı. Tonlarca toprak altında kalan 9 İşçiye ulaşabilmesi için karadan ve havadan çalışmalar aralıksız sürüyor. Adeta zamanla yarışan arama kurtarma ekipleri çalışmalarına gece gündüz demeden sürdürüyor. Çalışmalar sürerken toprak altında kalan ailelerin ise acı bekleyişi devam ediyor. Gözü yaşlı aileler, yaklaşık 43 saattir yetkililerden gelecek güzel haberleri umutlu bekliyor.
"Ciğerimiz yanıyor"
Cihat Karadağ isimli işçi deprem olduğunu sandıklarını dile getirerek, “Koştuğumuzda toprak kaymıştı. Deprem oldu sandık. Yetişemedik. Senelerdir beraber çalıştığımız, ailemiz bizim. Diyecek bir şey bulamıyorum. En az onlar kadar ciğerimiz yanıyor. Biz alt taraftaydık deprem diyerek çıktık” dedi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.