Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Tour of Van" Uluslararası Bisiklet Yarışı devam ediyor

Spor 09.09.2023 - 09:00, Güncelleme: 09.09.2023 - 09:00 1599+ kez okundu.
 

"Tour of Van" Uluslararası Bisiklet Yarışı devam ediyor

Uluslararası Bisiklet Yarışı devam ediyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Van, Bitlis ve Muş valilikleri, Van Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen uluslararası "Tour Of Van" Uluslararası Bisiklet Yarışı devam ediyor. Van'dan dün startı verilen yarışa 6 ülkeden katılan 60'a yakın sporcu, 470 kilometrelik yarışın 2 etabı olan Muş’un Malazgirt ilçesine geldi. Sporcular, Malazgirt Kaymakam Vekili Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön'ün de katıldığı programla, sabah saatlerinde yarışın 2 etabı için pedal çevirdi. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Uluslararası Bisiklet Yarışı devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Van, Bitlis ve Muş valilikleri, Van Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen uluslararası "Tour Of Van" Uluslararası Bisiklet Yarışı devam ediyor.
Van'dan dün startı verilen yarışa 6 ülkeden katılan 60'a yakın sporcu, 470 kilometrelik yarışın 2 etabı olan Muş’un Malazgirt ilçesine geldi. Sporcular, Malazgirt Kaymakam Vekili Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön'ün de katıldığı programla, sabah saatlerinde yarışın 2 etabı için pedal çevirdi. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.