Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Zorluoğlu’dan, bayram müjdesi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2017 - 09:50, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1549+ kez okundu.
 

Vali Zorluoğlu’dan, bayram müjdesi

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Kurban Bayramı boyunca belediye otobüslerin ücretsiz olacağını Twitter hesabından duyurdu. Kurban bayramına az bir zaman kala Vali ve Belediye Başkan Vekili Zorluoğlu, vatandaşlara Twittet hesabından Van Büyükşehir belediyesinin otobüslerinin bayram boyunca ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Vali Zorluoğlu Twitter hesabından, "Sevdiklerimizle doya doya bayramlaşmak için, bayram süresince belediye otobüslerimiz ücretsiz olacak. Hayırlı Bayramlar" dileklerinde bulundu.

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Kurban Bayramı boyunca belediye otobüslerin ücretsiz olacağını Twitter hesabından duyurdu. 
Kurban bayramına az bir zaman kala Vali ve Belediye Başkan Vekili Zorluoğlu, vatandaşlara Twittet hesabından Van Büyükşehir belediyesinin otobüslerinin bayram boyunca ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Vali Zorluoğlu Twitter hesabından, "Sevdiklerimizle doya doya bayramlaşmak için, bayram süresince belediye otobüslerimiz ücretsiz olacak. Hayırlı Bayramlar" dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.