Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Büyükşehir Belediyesi öğrencileri sanat ile buluşturuyor

Gündem 03.10.2023 - 17:18, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:18 1398+ kez okundu.
 

Van Büyükşehir Belediyesi öğrencileri sanat ile buluşturuyor

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencileri tiyatro ve sinema gösterileri ile buluşuyor
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencileri tiyatro ve sinema gösterileri ile buluşuyor. Çocuk ve gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için çeşitli sanat ve kültürel etkinlikler düzenleyen Van Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yapmış olduğu projeleri sürdürüyor. Geçen yıl yapmış olduğu etkinliklerle yaklaşık 235 bin öğrenciyi tiyatro, sinema, akrobasi gösterileriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenliyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen proje bünyesinde haftanın 4 günü Hacıbekir Kültür Merkezinde sinema ve tiyatro gösterileri yapılırken, haftanın biri günü ise Urartu Müzesine gidiliyor. Etkinliğe katılan çocuklar sinema ve tiyatro oyunlarını büyük beğeni ile izlerken, öğretmenler ise bu tür etkinliklerin çocukların gelişimi için büyük önem arz ettiğini belirtti. Bu tür etkinliklerin sürekli yapılması gerektiğini dile getiren öğretmenler, Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı ve Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencileri tiyatro ve sinema gösterileri ile buluşuyor

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencileri tiyatro ve sinema gösterileri ile buluşuyor.
Çocuk ve gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için çeşitli sanat ve kültürel etkinlikler düzenleyen Van Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yapmış olduğu projeleri sürdürüyor. Geçen yıl yapmış olduğu etkinliklerle yaklaşık 235 bin öğrenciyi tiyatro, sinema, akrobasi gösterileriyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenliyor.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen proje bünyesinde haftanın 4 günü Hacıbekir Kültür Merkezinde sinema ve tiyatro gösterileri yapılırken, haftanın biri günü ise Urartu Müzesine gidiliyor.
Etkinliğe katılan çocuklar sinema ve tiyatro oyunlarını büyük beğeni ile izlerken, öğretmenler ise bu tür etkinliklerin çocukların gelişimi için büyük önem arz ettiğini belirtti. Bu tür etkinliklerin sürekli yapılması gerektiğini dile getiren öğretmenler, Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı ve Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.