Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere ara tatil hediyesi

Gündem 12.11.2023 - 14:14, Güncelleme: 12.11.2023 - 14:14 1001+ kez okundu.
 

Van Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere ara tatil hediyesi

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler için ücretsiz tiyatro etkinlikleri düzenleyecek
Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler için ücretsiz tiyatro etkinlikleri düzenleyecek.  Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara yönelik başlatmış olduğu kültürel ve sanatsal etkinlikler devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı 5 günlük birinci dönem ara tatilinde bir birinden güzel çocuk oyunlarını öğrenciler ile buluşturacak. 13 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan etkinliklerin ilk gününde "Çizmeli Kedi", 14 Kasım Salı günü "Martı ile Kedi", 15 Kasım Çarşamba günü "Canım Arkadaşım" ve 16 Kasım Perşembe günü "Kayıp Masallar" isimli çocuk oyunları öğrenciler için sahnelenecek. 17 Kasım Cuma günü ise Kürt edebiyatının önemli değerlerinden Ahmed-i Hani'nin tiyatroya uyarlanan eseri Mem û Zîn sanatseverler ile buluşacak. Programların tamamı saat 13.00’te Hacıbekir Kültür Merkezinde yapılacağını ifade eden yetkililer, ücretsiz olan gösterilere tüm halkın davetli olduğunu söylediler.
Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler için ücretsiz tiyatro etkinlikleri düzenleyecek

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler için ücretsiz tiyatro etkinlikleri düzenleyecek. 
Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara yönelik başlatmış olduğu kültürel ve sanatsal etkinlikler devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı 5 günlük birinci dönem ara tatilinde bir birinden güzel çocuk oyunlarını öğrenciler ile buluşturacak. 13 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan etkinliklerin ilk gününde "Çizmeli Kedi", 14 Kasım Salı günü "Martı ile Kedi", 15 Kasım Çarşamba günü "Canım Arkadaşım" ve 16 Kasım Perşembe günü "Kayıp Masallar" isimli çocuk oyunları öğrenciler için sahnelenecek. 17 Kasım Cuma günü ise Kürt edebiyatının önemli değerlerinden Ahmed-i Hani'nin tiyatroya uyarlanan eseri Mem û Zîn sanatseverler ile buluşacak.
Programların tamamı saat 13.00’te Hacıbekir Kültür Merkezinde yapılacağını ifade eden yetkililer, ücretsiz olan gösterilere tüm halkın davetli olduğunu söylediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.