Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Büyükşehir Belediyesinin kursuyla 68 öğrenci üniversiteli oldu

Gündem 07.11.2023 - 16:34, Güncelleme: 07.11.2023 - 16:34 1080+ kez okundu.
 

Van Büyükşehir Belediyesinin kursuyla 68 öğrenci üniversiteli oldu

Van Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kurslarında eğitim gören 68 öğrenci üniversite hayallerine kavuşurken, 23 öğrenci ise spor liselerine yerleştirildi.
Van Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kurslarında eğitim gören 68 öğrenci üniversite hayallerine kavuşurken, 23 öğrenci ise spor liselerine yerleştirildi. Van’da eğitim kalitesini artırmak ve eğitime destek vermek adına birçok ilke imza atan Van Büyükşehir Belediyesi, spor eğitimde de öğrencilere destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesinin koordinasyonunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle nisan ayında BESYO hazırlık kursu açılmıştı. Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün deneyimli hocaları tarafından ücretsiz olarak verilen kurslarda kapalı ve açık alanda düzenli olarak ekim ayına kadar antrenman yapan öğrenciler, yoğun çalışma temposunun ardından çeşitli üniversitelerin BESYO sınavlarına katıldı. Kursiyerden 68’i farklı üniversitelerin beden eğitimi öğretmenliği, antrenörlük ve spor yöneticiliği bölümlerine yerleşirken, 23 öğrenci ise spor liselerinde okumaya hak kazandı.
Van Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kurslarında eğitim gören 68 öğrenci üniversite hayallerine kavuşurken, 23 öğrenci ise spor liselerine yerleştirildi.

Van Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kurslarında eğitim gören 68 öğrenci üniversite hayallerine kavuşurken, 23 öğrenci ise spor liselerine yerleştirildi.
Van’da eğitim kalitesini artırmak ve eğitime destek vermek adına birçok ilke imza atan Van Büyükşehir Belediyesi, spor eğitimde de öğrencilere destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesinin koordinasyonunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle nisan ayında BESYO hazırlık kursu açılmıştı. Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün deneyimli hocaları tarafından ücretsiz olarak verilen kurslarda kapalı ve açık alanda düzenli olarak ekim ayına kadar antrenman yapan öğrenciler, yoğun çalışma temposunun ardından çeşitli üniversitelerin BESYO sınavlarına katıldı.
Kursiyerden 68’i farklı üniversitelerin beden eğitimi öğretmenliği, antrenörlük ve spor yöneticiliği bölümlerine yerleşirken, 23 öğrenci ise spor liselerinde okumaya hak kazandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.