Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Büyükşehir zabıtası kaldırım işgali denetimi yaptı

Asayiş 15.08.2023 - 08:13, Güncelleme: 15.08.2023 - 08:13 1801+ kez okundu.
 

Van Büyükşehir zabıtası kaldırım işgali denetimi yaptı

Kaldırım işgali denetimi yaptı
 Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ana arterler ve ara sokaklarda kaldırımları işgal edenlere yönelik detaylı bir denetim yapıldı. Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması ile yapılan denetimlerde kaldırım ve yolları işgal eden vatandaşlar tek tek uyarılırken, uyarılara aldırış etmeyenlere ise cezai işlem uygulandı. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kaldırımları işgaline müsaade etmezken, görüntü kirliliğine sebep olan yapılarla ilgili de esnaf ve vatandaşları uyardı. Denetimler çerçevesinde Ahmed-i Hani Parkı, Ferit Melen, Ordu, Cumhuriyet ve Milli Egemenlik caddeleri ve ara sokaklarda kaldırım işgallerine müdahale edildi. Ekipler ayrıca görüntü kirliliğine sebep olan yapılarla ilgili de yer tespiti yaparak, vatandaşları uyardı. Denetimler diğer ana ve ara arterlerde rutin olarak devam edecek.
Kaldırım işgali denetimi yaptı

 Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ana arterler ve ara sokaklarda kaldırımları işgal edenlere yönelik detaylı bir denetim yapıldı.
Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması ile yapılan denetimlerde kaldırım ve yolları işgal eden vatandaşlar tek tek uyarılırken, uyarılara aldırış etmeyenlere ise cezai işlem uygulandı. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kaldırımları işgaline müsaade etmezken, görüntü kirliliğine sebep olan yapılarla ilgili de esnaf ve vatandaşları uyardı. Denetimler çerçevesinde Ahmed-i Hani Parkı, Ferit Melen, Ordu, Cumhuriyet ve Milli Egemenlik caddeleri ve ara sokaklarda kaldırım işgallerine müdahale edildi. Ekipler ayrıca görüntü kirliliğine sebep olan yapılarla ilgili de yer tespiti yaparak, vatandaşları uyardı. Denetimler diğer ana ve ara arterlerde rutin olarak devam edecek.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.