Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VAN SANAYİDE MOTOR YENİLEMEDE İŞLER ÇOK YOĞUN

Teknoloji 29.08.2023 - 17:20, Güncelleme: 29.08.2023 - 17:20 1613+ kez okundu.
 

VAN SANAYİDE MOTOR YENİLEMEDE İŞLER ÇOK YOĞUN

VAN'DA MOTOR YENİLEMEDE İŞLER YOĞUN
Azim Motor Yenileme işleri yetiştirmek için gece gündüz durmadan çalışıyor. Van sanayide bulunan Azim Motor Yenileme sıfır araç pahalı olduğu için aynı zamanda sıfır oto parçaları da o oranda pahalı olunca araç sahipleri bozulan araçları için soluğu motor yenilemede alıyorlar. Azim Motor Yenileme sahibi ve aynı zamanda tanınmış motor ustası Mesut Elver ’’Bu yıl çok fazla mesai harcıyoruz, yinede işleri zamanında teslim etmediğimiz oluyor. Çünkü sıfır araçlar pahalı ve kolay ulaşılamıyor. Aynı zamanda sıfır araç parçaları da çok pahalıdır. Onun için arabası bozulmuş olanlar bize geliyor Özelliklede araba motorları için geliyorlar. Motorun kendisi ve iç malzemeleri blok sistemi çok para ediyor. Bunları her arabası bozulan alamıyor. Bize geliyorlar. Bizde burada elimizde olan imkanlar dahilinde yardımcı oluyoruz.  Hem müşteri için daha uygun oluyor. Biz müşteriye işlerini yaparken doğrusu neyse onu söylüyoruz. Çünkü bizdeki iş garantili bir iş değildir. Tüm seçenekleri sunduktan sonra işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu iş yerinde sekiz usta çalışıyoruz. Sekiz  usta ile beraber fazla mesai yapıyoruz. Bize gelen müşteri mağdur olmasın işi görülsün bu bizi mutlu ediyor. Bu kadar çalışmamıza rağmen yeni makine ve gerekli malzemeleri bizde alamıyoruz. Her şey çok pahalı elimizdeki olanakları kullanarak işimizi koruyoruz. İşimiz her geçen yıl daha da cazip hale geliyor. Bizde bu konuda mutlu oluyoruz, ama bu şunuda gösteriyor ki milletin alım gücü azaldı demek oluyor. Bizim iş yoğunluğu sadece Van ve ilçeleri ile sınırlı değildir. Ağrı, Iğdır, Hakkari ve Bitlis gibi çevre illerden de çok gelen müşterimiz vardır. Van sanayisinde her türlü hizmeti gelen müşteri alabiliyor. Bu bizim içinde Van’ımız içinde iyi bir prestijdir.’’ dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)
VAN'DA MOTOR YENİLEMEDE İŞLER YOĞUN

Azim Motor Yenileme işleri yetiştirmek için gece gündüz durmadan çalışıyor. Van sanayide bulunan Azim Motor Yenileme sıfır araç pahalı olduğu için aynı zamanda sıfır oto parçaları da o oranda pahalı olunca araç sahipleri bozulan araçları için soluğu motor yenilemede alıyorlar. Azim Motor Yenileme sahibi ve aynı zamanda tanınmış motor ustası Mesut Elver ’’Bu yıl çok fazla mesai harcıyoruz, yinede işleri zamanında teslim etmediğimiz oluyor. Çünkü sıfır araçlar pahalı ve kolay ulaşılamıyor. Aynı zamanda sıfır araç parçaları da çok pahalıdır. Onun için arabası bozulmuş olanlar bize geliyor Özelliklede araba motorları için geliyorlar. Motorun kendisi ve iç malzemeleri blok sistemi çok para ediyor. Bunları her arabası bozulan alamıyor. Bize geliyorlar. Bizde burada elimizde olan imkanlar dahilinde yardımcı oluyoruz. 
Hem müşteri için daha uygun oluyor.
Biz müşteriye işlerini yaparken doğrusu neyse onu söylüyoruz. Çünkü bizdeki iş garantili bir iş değildir. Tüm seçenekleri sunduktan sonra işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu iş yerinde sekiz usta çalışıyoruz. Sekiz  usta ile beraber fazla mesai yapıyoruz. Bize gelen müşteri mağdur olmasın işi görülsün bu bizi mutlu ediyor. Bu kadar çalışmamıza rağmen yeni makine ve gerekli malzemeleri bizde alamıyoruz. Her şey çok pahalı elimizdeki olanakları kullanarak işimizi koruyoruz. İşimiz her geçen yıl daha da cazip hale geliyor. Bizde bu konuda mutlu oluyoruz, ama bu şunuda gösteriyor ki milletin alım gücü azaldı demek oluyor. Bizim iş yoğunluğu sadece Van ve ilçeleri ile sınırlı değildir. Ağrı, Iğdır, Hakkari ve Bitlis gibi çevre illerden de çok gelen müşterimiz vardır. Van sanayisinde her türlü hizmeti gelen müşteri alabiliyor. Bu bizim içinde Van’ımız içinde iyi bir prestijdir.’’ dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.