Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da 1 Şubat yürüyüşünde arbede: 2 gözaltı

Siyaset 01.02.2024 - 14:30, Güncelleme: 01.02.2024 - 14:30 1249+ kez okundu.
 

Van’da 1 Şubat yürüyüşünde arbede: 2 gözaltı

Van’da 1 Şubat yürüyüşünde: 2 gözaltı
Van’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından düzenlenen yürüyüşte arbede çıktı. Van’da DEM Parti İl Başkanlığı önünde toplanan ve aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır’ın da yer aldığı kalabalık Cumhuriyet Caddesi üzerinden Musa Anter Parkına kadar yürüdü. Burada uyarılara rağmen slogan atan kalabalığa polis müdahale etti. Kısa süreli çıkan arbedede iki kişi gözaltına alındı. Polisin müdahalesi sonunda kalabalık dağılırken; DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve Yeşil Sol Parti Van milletvekillerinin olduğu grup ise DEM Parti İl Örgütüne geçti.
Van’da 1 Şubat yürüyüşünde: 2 gözaltı

Van’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından düzenlenen yürüyüşte arbede çıktı.
Van’da DEM Parti İl Başkanlığı önünde toplanan ve aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır’ın da yer aldığı kalabalık Cumhuriyet Caddesi üzerinden Musa Anter Parkına kadar yürüdü. Burada uyarılara rağmen slogan atan kalabalığa polis müdahale etti. Kısa süreli çıkan arbedede iki kişi gözaltına alındı.
Polisin müdahalesi sonunda kalabalık dağılırken; DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve Yeşil Sol Parti Van milletvekillerinin olduğu grup ise DEM Parti İl Örgütüne geçti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.