Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da 144 'acemi kasap' hastanelik oldu

Gündem 07.06.2025 - 16:00, Güncelleme: 07.06.2025 - 16:01 407 kez okundu.
 

Van’da 144 'acemi kasap' hastanelik oldu

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Van’da acemi kasaplar yine kendilerini yaralarken, kent genelinde 144 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı
Kurban Bayramı’nın ilk gününde Van’da acemi kasaplar yine kendilerini yaralarken, kent genelinde 144 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kurban Bayramı’nın ilk gününde Van’da her yıl olduğu gibi bu yıl da acemi kasaplar iş başındaydı. Kurban kesimi sırasında dikkatsizlik ve tecrübesizlik nedeniyle kendilerini yaralayan 144 kişi, hastanelerin acil servislerine başvurdu. Kent merkezindeki hastaneler başta olmak üzere il genelinde sağlık kuruluşlarında yoğunluk yaşandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tedavi altına alındı. Bazı yaralılar ayakta tedavi edilip taburcu edilirken, durumu ciddi olanlar müşahede altına alındı. Yetkililer, kurban kesiminin ehil kişiler tarafından yapılması gerektiğini hatırlatarak, vatandaşları bu konuda dikkatli olmaya davet etti.
Kurban Bayramı’nın ilk gününde Van’da acemi kasaplar yine kendilerini yaralarken, kent genelinde 144 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Van’da acemi kasaplar yine kendilerini yaralarken, kent genelinde 144 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Kurban Bayramı’nın ilk gününde Van’da her yıl olduğu gibi bu yıl da acemi kasaplar iş başındaydı. Kurban kesimi sırasında dikkatsizlik ve tecrübesizlik nedeniyle kendilerini yaralayan 144 kişi, hastanelerin acil servislerine başvurdu. Kent merkezindeki hastaneler başta olmak üzere il genelinde sağlık kuruluşlarında yoğunluk yaşandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tedavi altına alındı.
Bazı yaralılar ayakta tedavi edilip taburcu edilirken, durumu ciddi olanlar müşahede altına alındı. Yetkililer, kurban kesiminin ehil kişiler tarafından yapılması gerektiğini hatırlatarak, vatandaşları bu konuda dikkatli olmaya davet etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.