Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da 2 ton esrar ele geçirildi

Asayiş 25.07.2023 - 16:56, Güncelleme: 25.07.2023 - 16:56 1924+ kez okundu.
 

Van’da 2 ton esrar ele geçirildi

2 ton esrar ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van’ın Özalp ilçesinde 2 ton 90 kilo toz esrar ele geçirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "2 ton 90 kilo toz esrar ele geçirildi. Van Özalp ilçemizde Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik ve Özel Harekat unsurlarıyla 6. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı görevlilerin müşterek yaptığı çalışmada; Daralı ağırlığı 2 ton 90 kilogram olan toz esrar maddesi ele geçirildi. 1 şahıs gözaltına alındı. Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” ifadelerine yer verildi.
2 ton esrar ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van’ın Özalp ilçesinde 2 ton 90 kilo toz esrar ele geçirildiğini duyurdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "2 ton 90 kilo toz esrar ele geçirildi. Van Özalp ilçemizde Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik ve Özel Harekat unsurlarıyla 6. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı görevlilerin müşterek yaptığı çalışmada; Daralı ağırlığı 2 ton 90 kilogram olan toz esrar maddesi ele geçirildi. 1 şahıs gözaltına alındı. Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.