Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans

Gündem 27.10.2023 - 14:55, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:55 868+ kez okundu.
 

Van’da 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans

Van Büyükşehir Belediyesi, Aile Okulu Projesi kapsamında 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans düzenledi.
 Van Büyükşehir Belediyesi, Aile Okulu Projesi kapsamında 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans düzenledi. Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Dini Rehberlik Merkezinin işbirliğiyle Evliya Çelebi Uygulama Oteli konferans salonunda 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans verildi. Konferansa Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Prof. Dr. Halis Aydemir, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, kurum müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı. Konferansta Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir, geçmişten günümüze aile kurmanın ve aile hayatının önemini anlattı. Ailenin İslam’daki önemini ayet ve hadislerle anlatan Aydemir, konferansta ayrıca çocuk yetiştirme, ailede çocuk, ailede kadın ve erkeğin sorumluluklarına da değindi. Yoğun bir katılımın olduğu konferansın sonunda Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek katılımlarından dolayı Aydemir’e plaket takdim etti.
Van Büyükşehir Belediyesi, Aile Okulu Projesi kapsamında 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans düzenledi.

 Van Büyükşehir Belediyesi, Aile Okulu Projesi kapsamında 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans düzenledi.
Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Dini Rehberlik Merkezinin işbirliğiyle Evliya Çelebi Uygulama Oteli konferans salonunda 'Geçmişten Günümüze Ailemiz' konulu konferans verildi. Konferansa Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Prof. Dr. Halis Aydemir, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, kurum müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı.
Konferansta Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir, geçmişten günümüze aile kurmanın ve aile hayatının önemini anlattı. Ailenin İslam’daki önemini ayet ve hadislerle anlatan Aydemir, konferansta ayrıca çocuk yetiştirme, ailede çocuk, ailede kadın ve erkeğin sorumluluklarına da değindi.
Yoğun bir katılımın olduğu konferansın sonunda Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek katılımlarından dolayı Aydemir’e plaket takdim etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.