Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da göçmen kaçakçılığı operasyonunda 9 tutuklama

Asayiş 01.08.2023 - 13:01, Güncelleme: 01.08.2023 - 13:01 1232+ kez okundu.
 

Van’da göçmen kaçakçılığı operasyonunda 9 tutuklama

göçmen kaçakçılığı operasyonu
Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonda 9 organizatör tutuklandı. Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimiz genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs /şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik olarak müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılan 13 ayrı operasyonda; 23 organizatör şahıs hakkında adli işlem yapılmış, 9 organizatör tutuklanmıştır. Ayrıca göçmen kaçakçılığı suçunda kullanılan 3 araca el konulmuş, göçmen şahısların barındırılmasında kullanılan metruk olarak tabir edilen 1 adet yapı yıkılarak kullanılamaz hale getirilmiştir. Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde ülkemize yasa dışı yollardan giren düzensiz göçmenlerin ve düzensiz göçmenlerin ülkemize girişlerini organize eden şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.
göçmen kaçakçılığı operasyonu

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonda 9 organizatör tutuklandı.
Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimiz genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" yapan şahıs /şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik olarak müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılan 13 ayrı operasyonda; 23 organizatör şahıs hakkında adli işlem yapılmış, 9 organizatör tutuklanmıştır. Ayrıca göçmen kaçakçılığı suçunda kullanılan 3 araca el konulmuş, göçmen şahısların barındırılmasında kullanılan metruk olarak tabir edilen 1 adet yapı yıkılarak kullanılamaz hale getirilmiştir. Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde ülkemize yasa dışı yollardan giren düzensiz göçmenlerin ve düzensiz göçmenlerin ülkemize girişlerini organize eden şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.