Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da itfaiye ekipleri 18 saatte 18 yangına müdahale etti

Asayiş 09.07.2023 - 14:00, Güncelleme: 09.07.2023 - 14:00 1401+ kez okundu.
 

Van'da itfaiye ekipleri 18 saatte 18 yangına müdahale etti

itfaiye ekipleri 18 saatte 18 yangına müdahale etti
Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde 18 saatte 18 yangına müdahale etti. Havaların ısınmasıyla il genelinde yangın vakaları çoğaldı. İtfaiye ekipleri bugün İpekyolu'nda 2, Tuşba'da 7, Erciş'te 4, Gürpınar'da 3 ve Muradiye ilçesinde 2 olmak üzere 18 saate toplam 18 ot yangınına müdahale etti. Van Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, "Büyükşehir Belediyemize bağlı İtfaiye Daire Başkanlığımız ekiplerimizce 8 Temmuz Cumartesi günü kentimiz genelinde 18 farklı ot ve bahçe yangını ihbarına müdahalede bulunuldu. Tarlalar, bahçeler yakılarak temizlenir algısı yanlıştır. Yangının hem toprağa hem canlılara verdiği zarar unutulmamalıdır. Yaktığımız ateş ufak bir rüzgarla ciddi boyutlarda yangınlara sebep olabilmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızı daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
itfaiye ekipleri 18 saatte 18 yangına müdahale etti

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde 18 saatte 18 yangına müdahale etti.
Havaların ısınmasıyla il genelinde yangın vakaları çoğaldı. İtfaiye ekipleri bugün İpekyolu'nda 2, Tuşba'da 7, Erciş'te 4, Gürpınar'da 3 ve Muradiye ilçesinde 2 olmak üzere 18 saate toplam 18 ot yangınına müdahale etti.
Van Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, "Büyükşehir Belediyemize bağlı İtfaiye Daire Başkanlığımız ekiplerimizce 8 Temmuz Cumartesi günü kentimiz genelinde 18 farklı ot ve bahçe yangını ihbarına müdahalede bulunuldu. Tarlalar, bahçeler yakılarak temizlenir algısı yanlıştır. Yangının hem toprağa hem canlılara verdiği zarar unutulmamalıdır. Yaktığımız ateş ufak bir rüzgarla ciddi boyutlarda yangınlara sebep olabilmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızı daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.