Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da ‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri

Dünya 03.08.2023 - 20:37, Güncelleme: 03.08.2023 - 20:37 1342+ kez okundu.
 

Van’da ‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri

‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri
Van Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik ‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri düzenledi. Van Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik eğitim ve sağlık seminerlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri verildi. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğünde Dr. Semra Gümüş, Hemşire Beyaz Karaca ve Emine Ölçücü, özellikle kadınlarda görülen meme, rahim ağzı ve bağırsak kanseri ile bu kanser türlerinde erken tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgiler verdi. Kadınların ilgi gösterdiği seminer, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.
‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri

Van Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik ‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri düzenledi.
Van Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik eğitim ve sağlık seminerlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Kanser Türleri ve Erken Tanı’ semineri verildi.
Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğünde Dr. Semra Gümüş, Hemşire Beyaz Karaca ve Emine Ölçücü, özellikle kadınlarda görülen meme, rahim ağzı ve bağırsak kanseri ile bu kanser türlerinde erken tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgiler verdi.
Kadınların ilgi gösterdiği seminer, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.