Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da marangozlar sitesinde iş yeri yangını

Gündem 20.01.2024 - 15:08, Güncelleme: 20.01.2024 - 15:08 968+ kez okundu.
 

Van'da marangozlar sitesinde iş yeri yangını

Edinilen bilgiye göre yangın, sabah 06.55 sularında Tuşba ilçesi Abdurahman Gazi Mahallesi'nde bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir iş çıktı.
Van'ın Tuşba ilçesindeki marangozlar sitesindeki bir iş yerinde çıkan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. Edinilen bilgiye göre yangın, sabah 06.55 sularında Tuşba ilçesi Abdurahman Gazi Mahallesi'nde bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir iş çıktı. İhbar üzerine bölgeye Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Tuşba Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yangın, çevredeki iş yerlerine sıçramadan yaklaşık 2.5 saatlik müdahalenin ardından söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre yangın, sabah 06.55 sularında Tuşba ilçesi Abdurahman Gazi Mahallesi'nde bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir iş çıktı.

Van'ın Tuşba ilçesindeki marangozlar sitesindeki bir iş yerinde çıkan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre yangın, sabah 06.55 sularında Tuşba ilçesi Abdurahman Gazi Mahallesi'nde bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir iş çıktı. İhbar üzerine bölgeye Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Tuşba Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yangın, çevredeki iş yerlerine sıçramadan yaklaşık 2.5 saatlik müdahalenin ardından söndürüldü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.