Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’daki okullarda ‘uyum’ zili çaldı

Eğitim 04.09.2023 - 13:48, Güncelleme: 04.09.2023 - 13:48 1748+ kez okundu.
 

Van’daki okullarda ‘uyum’ zili çaldı

Okullarda ‘uyum’ zili çaldı
 Van'da okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri, ‘uyum programı’ çerçevesinde ilk derse başladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okulöncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri için hazırlanan okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları başladı. Okul öncesi, ilkokul 1'inci ve lise 9'uncu sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı ise 8 Eylül Cuma gününe kadar sürecek. Programa katılan öğrenciler, 5 günlük süreçte okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşacak. Van’ın İpekyolu ilçesindeki Hacı Ali Akın İlkokulunda ‘uyum programı’ çerçevesinde minik öğrenciler velileriyle birlikte okula geldi. İlk günün heyecanını yaşayan minikler, arkadaşları ve öğretmenleriyle tanıştı. Öğretmenler ise veli ve öğrencileri uyum programı konusunda bilgilendirdi. Uyum sürecinin hem öğrencileri hem öğretmen hem de kendileri için faydalı olduğunu ve süreci desteklediklerini ifade eden veliler, çocukların bu program sayesinde kısa sürede okula alışacağını umduklarını kaydetti.
Okullarda ‘uyum’ zili çaldı

 Van'da okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri, ‘uyum programı’ çerçevesinde ilk derse başladı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okulöncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri için hazırlanan okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları başladı. Okul öncesi, ilkokul 1'inci ve lise 9'uncu sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı ise 8 Eylül Cuma gününe kadar sürecek. Programa katılan öğrenciler, 5 günlük süreçte okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşacak.
Van’ın İpekyolu ilçesindeki Hacı Ali Akın İlkokulunda ‘uyum programı’ çerçevesinde minik öğrenciler velileriyle birlikte okula geldi. İlk günün heyecanını yaşayan minikler, arkadaşları ve öğretmenleriyle tanıştı. Öğretmenler ise veli ve öğrencileri uyum programı konusunda bilgilendirdi.
Uyum sürecinin hem öğrencileri hem öğretmen hem de kendileri için faydalı olduğunu ve süreci desteklediklerini ifade eden veliler, çocukların bu program sayesinde kısa sürede okula alışacağını umduklarını kaydetti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.