Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vanlı 34 PDR öğretmeni deprem bölgesine uğurlandı

Eğitim 03.03.2023 - 17:36, Güncelleme: 03.03.2023 - 17:36 1260+ kez okundu.
 

Vanlı 34 PDR öğretmeni deprem bölgesine uğurlandı

Van’da görev yapan 34 psikolojik danışma ve rehberlik (PDR) öğretmeni, öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütmek üzere Adıyaman’a gitti
Van’da görev yapan 34 psikolojik danışma ve rehberlik (PDR) öğretmeni, öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütmek üzere Adıyaman’a gitti. Van İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ikinci gönüllü psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenleri, Kahramanmaraş merkezli “asrın felaketi” olarak nitelenen depremlerde etkilenen illerden biri olan Adıyaman’a gitti. Van Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü organizesinde, ilimizde görev yapan 34 rehber öğretmen ve psikolojik danışman, Adıyaman’a uğurlandı. Öğretmenlerimiz bir hafta boyunca Adıyaman ilinde öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütecektir” denildi. Çocuklar için yanlarına eğitim materyalleri ve oyuncaklar alan ekipler, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından Adıyaman’a uğurlandı.
Van’da görev yapan 34 psikolojik danışma ve rehberlik (PDR) öğretmeni, öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütmek üzere Adıyaman’a gitti

Van’da görev yapan 34 psikolojik danışma ve rehberlik (PDR) öğretmeni, öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütmek üzere Adıyaman’a gitti.
Van İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ikinci gönüllü psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenleri, Kahramanmaraş merkezli “asrın felaketi” olarak nitelenen depremlerde etkilenen illerden biri olan Adıyaman’a gitti. Van Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü organizesinde, ilimizde görev yapan 34 rehber öğretmen ve psikolojik danışman, Adıyaman’a uğurlandı. Öğretmenlerimiz bir hafta boyunca Adıyaman ilinde öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütecektir” denildi.
Çocuklar için yanlarına eğitim materyalleri ve oyuncaklar alan ekipler, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından Adıyaman’a uğurlandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.