Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vanlı kayakçılar 3 madalyayla döndü

Spor 19.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 19.01.2024 - 16:53 1173+ kez okundu.
 

Vanlı kayakçılar 3 madalyayla döndü

Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması, Erzincan iline bağlı Ergan Dağında yapıldı.
Vanlı kayakçılar, Erzincan’da yapılan ‘Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması’nda 3 madalya ile döndüler. Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması, Erzincan iline bağlı Ergan Dağında yapıldı. 30 ilden 524 sporcunun katıldığı yarışmada U-16 kategorisinde yarışan Beritan Paycu Türkiye şampiyonu olurken, U-14 kategorisinde yarışan Zilan Giyen Türkiye ikincisi ve Delila Nur Paycu da Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmada dereceye giren sporcuları tebrik eden Kayak Antrenörü Abdullah Kıvanç ve Gökhan Elçi, her zaman yanlarında olan ve kendilerine destek sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması, Erzincan iline bağlı Ergan Dağında yapıldı.

Vanlı kayakçılar, Erzincan’da yapılan ‘Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması’nda 3 madalya ile döndüler.
Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması, Erzincan iline bağlı Ergan Dağında yapıldı. 30 ilden 524 sporcunun katıldığı yarışmada U-16 kategorisinde yarışan Beritan Paycu Türkiye şampiyonu olurken, U-14 kategorisinde yarışan Zilan Giyen Türkiye ikincisi ve Delila Nur Paycu da Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmada dereceye giren sporcuları tebrik eden Kayak Antrenörü Abdullah Kıvanç ve Gökhan Elçi, her zaman yanlarında olan ve kendilerine destek sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.