Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERDEN VAN KEDİLERİNE İLGİ

Yaşam 19.11.2022 - 13:07, Güncelleme: 19.11.2022 - 13:07 3010+ kez okundu.
 

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERDEN VAN KEDİLERİNE İLGİ

Van kedilerine yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor
Türkiye’de milli ırk olarak tescillenen ve ünü sınırları aşıp dünyaya yayılan Van kedilerine yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Cana yakınlığı, beyaz kürkü, uzun ve kabarık kuyruğu ve farklı göz renkleriyle kentin en önemli değerleri arasında bulunan Van kedisine yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Koruma altında oldukları mekanda özenle bakılan Van kedileri, kenti ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin mutlaka uğradıkları yerlerin başında geliyor. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği merkezde, vatandaşlar bol bol fotoğraf çekiyor. Van’ı çok sevdiklerini ve her fırsatta Van’a geldiklerini aktaran İranlı rehber, “Van’a alışveriş ve eğlenmek için geliyoruz. İranlılar Van’daki indirimleri çok seviyor” dedi. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Van kedilerini ziyaret ettiğini belirten Berre İdiz isimli öğrenci ise kedileri çok sevdiğini söyledi. Tatillerini değerlendirmek üzere Bitlis’ten gelen vatandaşlar da, ilk defa gördükleri Van kedilerine hayran kaldıklarını belirttiler.İHA
Van kedilerine yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor

Türkiye’de milli ırk olarak tescillenen ve ünü sınırları aşıp dünyaya yayılan Van kedilerine yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.
Cana yakınlığı, beyaz kürkü, uzun ve kabarık kuyruğu ve farklı göz renkleriyle kentin en önemli değerleri arasında bulunan Van kedisine yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Koruma altında oldukları mekanda özenle bakılan Van kedileri, kenti ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin mutlaka uğradıkları yerlerin başında geliyor. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği merkezde, vatandaşlar bol bol fotoğraf çekiyor.
Van’ı çok sevdiklerini ve her fırsatta Van’a geldiklerini aktaran İranlı rehber, “Van’a alışveriş ve eğlenmek için geliyoruz. İranlılar Van’daki indirimleri çok seviyor” dedi.
Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Van kedilerini ziyaret ettiğini belirten Berre İdiz isimli öğrenci ise kedileri çok sevdiğini söyledi.
Tatillerini değerlendirmek üzere Bitlis’ten gelen vatandaşlar da, ilk defa gördükleri Van kedilerine hayran kaldıklarını belirttiler.İHA

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.