Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zonguldak'ta maden ocağında göçük

Gündem 13.09.2023 - 15:58, Güncelleme: 13.09.2023 - 15:58 1343+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta maden ocağında göçük

Maden ocağında göçük
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TTK'ya bağlı Armutçuk Müessesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken göçükten yaralı olarak çıkarılan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Göçük altındaki 4 arkadaşımızdan ses aldık. Biri çıkarıldı, çalışmalar sürüyor" ifadelerini kullandı. Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kandilli mevkiinde TTK'ya bağlı Armutçuk Müessesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi. Madende 280 kişinin bulunduğu, göçükten 4 kişinin etkilendiği, birinin canlı kurtarıldığı ve 2 kişiden de ses alındığı öğrenildi.
Maden ocağında göçük

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TTK'ya bağlı Armutçuk Müessesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken göçükten yaralı olarak çıkarılan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Göçük altındaki 4 arkadaşımızdan ses aldık. Biri çıkarıldı, çalışmalar sürüyor" ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kandilli mevkiinde TTK'ya bağlı Armutçuk Müessesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi. Madende 280 kişinin bulunduğu, göçükten 4 kişinin etkilendiği, birinin canlı kurtarıldığı ve 2 kişiden de ses alındığı öğrenildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.